شنبه , ۲۹ دی ۱۳۹۷
خانه / غذاها / کارهای خمیری / انواع کارهای خمیری / تارت بادام زمینی شکلاتی،مخصوص کشور گرنادا

تارت بادام زمینی شکلاتی،مخصوص کشور گرنادا

مواد لازم:

  • جهت تهیه بخش خمیری تارت:
  • ۴۵ گرم آرد ساده
  • ۱۲ گرم پودر بادام زمینی
  • ۷۰ گرم ماست بدون چربی
  • ۲۵ گرم کربنات سدیم
  • جهت تهیه بخش داخلی تارت:
  • ۱۵ گرم شکلات صبحانه
  • ۲ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی

طرز تهیه:

فر را از قبل در دمای  درجه سانتیگراد تنظیم نموده روشن کرده تا گرم شود.

به داخل غذاساز تمامی اجزای مربوط به خمیر را وارد کرده همگی را با یکدیگر میکس نموده تا حدی که توپی خمیری شکل گیرد.

سلفون را اندکی به آرد آغشته نموده خمیر را داخل سفلون قرار داده سپس داخل یخچال به مدت حداقل ۱۰ دقیقه قرار داده تا خنک شود.

هنگامی که خمیر خنک شد آن را روی سطح اندکی آردپاشی شده قرار داده و با وردنه تا حد ممکن باز کنید.مطمئن باشید که طول خمیر از عرض آن بیشتر میباشد.

هنگامی که به خمیر مورد نظر بعد از وردنه کردن رسیدید آن را از وسط با خمیر برش دهید.

پودر شکلات و ماست را با یکدیگر مخلوط نموده تا ترکیب ماده داخلی بدست آید.سپس آن را به شکل مستطیلی روی کی از نیمه ها پخش نمایید.

با دقت لبه ها را روی یکدیگر قرار داده تا ماده داخلی داخل خمیر پوشانده شده مطمئن شوید که گوشه ها کاملا بسته شده اند تا ماده داخلی از آن بیرون نریزد.

نیمه دیگری از خمیر را روی خمیر تا شده پهن کرده خمیری که شل میباشد به زیر خمیر دیگر برده و لبه ها را محکم به یکدیگر بچسبانید.

تارت را روی کاغذ روغنی کشیده شده بر روی سینی فر قرار داده آن را داخل فر برده به مدت ۲۰-۱۵ آن را بپزید.

زمانی که تارت طلایی متمایل به قهوه ای رنگ شد آن را از داخل فر خارج نموده اجازه دهید تا کاملا خنک شود.

برای بخش تاپینگ داخل کاسه مقاوم در مقابل حرارت شکلات را ریخته به مدت  ثانیه داخل مایکروویو حرارتش داده تا جایی که کاملا به قوام روان بودن برسد.

داخل کاسه ای جداگانه کره بادام زمینی را ریخته روی آن اندک اندک آب اضافه کرده تا زمانی که روان شود.

در نهایت هر دو تاپینگ را روی تارت خنک شده پاشیده از خوردنش لذت ببرید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

دونات خامه ترش،مخصوص کشور کانادا

مواد لازم: نصف پیمانه خامه ترش نصف پیمانه دوغ حاصل از گرفتن کره نیم پیمانه …

دیدگاهتان را بنویسید