شنبه , ۲۹ دی ۱۳۹۷
خانه / غذاها / کارهای خمیری / تعریف کیک های کرم دار / رولت مخصوص کریسمس،به شیوه اهالی کشور گرانادا

رولت مخصوص کریسمس،به شیوه اهالی کشور گرانادا

مواد لازم:

  • ۳ عدد تخم مرغ متوسط
  • ۷۰ گرم پوره سیب
  • ۴۰ گرم  پودر شکلات تلخ
  • ۱۰ گرم پودر کاکائو
  • ۵۰ گرم آرد ساده
  • ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • ۳۰ گرم پودر شیرین کننده
  • ۳۰۰ گرم ماست چکیده
  • ۵۰ گرم پودر وانیل
  • ۷۰ گرم شکلات سفید صبحانه
  • یک قاشق غذاخوری شیرین کننده

طرز تهیه:

فر را از قبل در دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم نموده روشن کرده گرم نمایید.تخم مرغ ها را تا زمانی که  مخلوط حاصلشان رنگ روشن و قوامی نرم را پیدا کرد با یکدیگر هم بزنید.سپس شیرین کننده و پوره سیب را به مخلوط مذکور اضافه نموده سپس دوباره همگی را با یکدیگر به سرعت هم بزنید.

داخل کاسه ای جداگانه آرد ساده،پودر کاکائو، پودر شکلات تلخ وبکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط نمایید.مخلوط پودری را الک نموده به داخل مخلوط تخم مرغ اضافه نموده و همه اجزا را با همدیگر ترکیب نمایید.

روی یک عدد سینی پخت مخصوص فر کاغذ روغنی کشیده مخلوط مذکور را داخلش ریخته پخش نمایید.

مخلوط خمیری را داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.

ماده داخلی ورویه خامه ای رولت  را آماده نموده به این صورت که داخل کاسه ای بزرگ ماست چکیده،وانیل و شکلات سفید صبحانه را با یکدیگر میکس نمایید.در صورت تمایل قبل از قرار داده این ماده به داخل یخچال به آن شیرین کننده اضافه نمایید.

حوله آشپزی تمیزی را آماده نموده هنگامی که پخت کیک به اتمام رسید کیک را به روی حوله برگردنده کاغذ روغنی را از آن جدا نمایید.

در حینی که کیک هنوز گرم میباشد به کمک حوله تمیز کیک را رول نموده (این کار باعث میشود که رول کردن آن همراه با مواد داخلی راحت تر گردد) و اجازه دهید تا خنک شود.هنگامی که کیک اندکی گرم شود کیک را از حالت رول شدن خارج نموده بگزارید تا کیک کاملا خنک شود.

در این مرحله در سرتاسر کیک به طور یکسان ماده داخلی را پخش نموده سپس دوباره کیک را رول نمایید.(به شکل تنه درخت)

به منظور تزئین کردن رولت مابقی ماده داخلی را روی رولت به طور کامل پخش کرده با هر چیزی که دلخواهتان میباشد آن را تزئین نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

پای شکلاتی،به شیوه اهالی کشور باهاما

مواد لازم: روغن درحالت اسپری کردن قالب گرد دستبند دار به قطر ۱۱ سانتی به …

دیدگاهتان را بنویسید