شنبه , ۲۹ دی ۱۳۹۷
خانه / استارتر / انواع سالاد / سالادسالمون دودی و تمشک،به شیوه اهالی کشور گرینلند

سالادسالمون دودی و تمشک،به شیوه اهالی کشور گرینلند

مواد لازم:

  • ۳۰۰ گرم سالمون دودی
  • ۴۰۰ گرم مخلوطی از سبزیجاتی مانند(کلم کالی،اسفناج،شابانک)
  • ۵۰ گرم برنج وحشی
  • ۵۰ میلی لیتر سرکه تمشک
  • ۵۰ میلی لیتر روغن زیتون
  • ۲۰۰ گرم تمشک
  • شوید
  • نمک
  • فلفل

طرز تهیه:

تمامی سبزیجات مربوط به سالاد را کاملا شستو شو دهید.

داخل ماهی تابه حاوی روغن گرم برنج وحشی را سرخ نموده به آن نمک اضافه نمایید.

مرینیت را درست کنید به این صورت که داخل کاسه ای سرکه تمشک،روغن زیتون،نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط نموده نیمی از تمشک را با مرینیت حاصل به دقت و به آرامی مخلوط نمایید.به محتویات سبزیجات گفته شده را اضافه کرده همگی مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید.(مقداری از ماده مرینیت را نگه دارید.)

اسلایس های  سالمون دودی شده را روی سالاد قرار داده همان ماده مرینیت نگه داری شده را روی آن ریخته مابقی تمشک را روی سالاد پخش نمایید.درنهایت برنج وحشی را روی ساالد پاشیده شوید را به سالاد اضافه نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

خورشت ماهی شور ،مخصوص کشور سنت کیتس و نویس

مواد لازم: به منظور تهیه  خورشت ماهی شور: ۴۵۰ گرم ماهی شور ۱ عدد فلفل …

دیدگاهتان را بنویسید