پنج شنبه , ۳۰ خرداد ۱۳۹۸
خانه / غذاها / خورشت بادام هندی،مخصوص کشور هاییتی

خورشت بادام هندی،مخصوص کشور هاییتی

مواد لازم:

  • یک و نیم کیلو سینه مرغ بدون پوست به تکه های لقمه ای خرد شده
  • یک پیمانه بادام هندی درسته
  • نیم پیمانه فلفل دلمه ای به صورت نواری برش خورده
  • یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه
  • ۳ حبه سیر به صورت نگینی خرد شده
  • یک پیمان نشاسته ذرت
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • یک قاش چایخوری فلفل سیاه
  • یک سوم پیمانه پیازچه خرد شده
  • ۶ قاشق غذاخوری  روغن نباتی یا در صورت نیاز بیشتر
  • نیم پیمانه عسل
  • یک سوم پیمانه سس هویزین(مخلوطی از لوبیای سویا،تخم رازیانه،پودر فلفل چیلی،سیر،سرکه،شکر،انیسون ستاره ای،میخک صدپر،دارچین)
  • یک چهارم پیمانه سرکه شراب سفید
  • ۲ قاشق غذاخوری سس ووسترشر
  • نیم پیمانه آب

طرز تهیه:

سینه مرغ را شسته آن را با پارچه تمیز آشپزی خشک نموده به تکه های لقمه ای خرد نموده به کناری بگذارید.

داخل کاسه ای بزرگ نشاسته ذرت،نمک و فلفل را به خوبی با یکدیگر مخلوط نموده به کناری بگذارید.

تکه های مرغ را داخل مخلوط یاد شده فرو کرده کاملا با این مخلوط پوشانده سپس آن را داخل قابلمه ای حاوی روغن تا جایی که طلایی متمایل به قهوه ای بشود بپزید.

داخل همان قابلمه مقداری بیشتر روغن ریخته تکه های مرغ،فلفل دلمه ای های نواری خرد شده،پیازچه،بادام هندی و زنجبیل را اضافه نموده شعله را به حد متوسط رسانده همگی را هم زده به مدت سه دقیقه بیشتر کل مواد را بپزید.

در این حین داخل همان کاسه سس هویزین،سرکه،سس ووسترشر،عسل و آب را با یکدیگر مخلوط نمایید.

سس را به تکه های مرغ اضافه نموده همگی محتویات را با یکدیگر مخلوط نموده به مدت ۵ دیگر بپزید.

خورشت را با پلو سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

سالاد هفت لایه،مخصوص کشور آمریکا(ایالت تگزاس)

مواد لازم: ۴۵۰ گرم لوبیای پخته شده ۱ پیمانه سس آوکادو یک چهارم پیمانه سس …

دیدگاهتان را بنویسید