پنج شنبه , ۲ خرداد ۱۳۹۸
خانه / غذاها / انواع غذاها با گوشت مرغ / انچیلاداس مرغ،به شیوه اهالی کشور مکزیک

انچیلاداس مرغ،به شیوه اهالی کشور مکزیک

مواد لازم:

  • ۱۲ عدد تورتیلای ذرت
  • ۲ پیمانه مرغ  پخته شده ریش ریش شده
  • ۱۷۰ گرم فلفل سبز تند کبابی شده
  • سه پیمانه اسفناج تازه
  • نیم پیمانه پیاز خرد شده
  • یک پیمانه خامه ترش
  • ۱۱۵ گرم پنیرکوتیجا(پنیر سفید مکزیکی) به اضافه ۵۵ گرم اضافه تر
  • یک قاشق غذاخوری پنیرآسادرو یا پنیر موزارلا
  • ۱۴۵ میلی لیتر شیر
  • ۴۳۰ گرم سس فلفل سبز تند
  • روغن گرم به منظور فرو کردن تورتیلا داخلش

طرز تهیه:

فر را از قبل در دمای ۱۷۷ درجه سانتیگراد تنظیم نموده روشن کرده گرم نمایید.

یک قاشق غذاخوری روغن را داخل ماهی تابه روی شعله ملایم گرم کرده پیاز خرد شده را داخلش ریخته به مدت یک دقیقه آن را تفت دهید.به آن اسفناج را اضافه نموده آن را به مدت ۵ دقیقه تا زمانی که برگ هایش جمع شده و از لحاظ حجمی کمتر شود پخت نمایید.مرغ ریش ریش شده و فلفل تند کبابی شده را به محتویات داخل ماهی تابه اضافه نموده همگی را با یکدیگر ترکیب نموده به کناری بگذارید.

داخل قابلمه ای کوچک خامه،شیر،پنیر کوتیجا و نیمی از سس فلفل سبز تند را ریخته آن را روی شعه کم گرم کرده تا زمانیکه سس روان و یکدست گردد.

ظرف پخت مستطیلی شکلی به ابعاد۲۳×۳۳  را آماده کرده به این شکل که کف آن را با یک لایه نازک از سس آماده شده پوشش دهید.تورتیلا را داخل روغن گرم فرو کرده تا نرم شده آن را داخل ماهی تابه قرار داده  در بخش میانی تورتیلا یک چهارم پیمانه از ماده داخلی تهیه شده را قرار داده روی آن یک قاشق غذاخوری از پنیر آسادرو یا موزلا را ریخته سپس تورتیلا را رول نموده آن را از سمت درز آن داخل ظرف قرار دهید.این پروسه را با مابقی تورتیلاها تکرار نمایید.

مابقی سس خامه را روی تورتیلاها ریخته مابقی سس فلفل تند سبز را روی تورتیلاها ریخته روی آن ۵۵ گرم پنیر کوتیجا ریخته ظرف حاوی تورتیلاهای شکم پر را داخل فر از قبل گرم شده قرار داده به مدت ۱۵ دقیقه آنها را پخته تا زمانی که پنیر آب شود.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

سس کوئسو،مخصوص کشور مکزیک

مواد لازم: ۹۰۰ گرم پنیر آسادرو(نوعی پنیر پیتزا) ۱ عدد فلفل دلمه ای که دانه …

دیدگاهتان را بنویسید