چهارشنبه , ۳۰ مرداد ۱۳۹۸
خانه / غذاها / انواع غذا با گوشت قرمز / ناچاس اسپایسی گوشت چرخ کرده،مخصوص کشور مکزیک

ناچاس اسپایسی گوشت چرخ کرده،مخصوص کشور مکزیک

مواد لازم:

  • ۴۵۰ گرم گوشت چرخ شده
  • نصف یک عدد پیاز
  • ۲ حبه سیر
  • ۲ عدد فلفل قرمز تند موجود در سس
  • ۱ قاشق غذاخوری سس ادوبو(مخلوطی از دو نوع فلفل تند،سیر،زیره سبز،مرزنگوش،میخک صدپر،فلفل سیاه،نمک،سرکه سیب و در حد چند قطره آب)
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر چیلی
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • پودر فلفل تازه
  • یک چهارم پیمانه آب
  • یک بسته چیپس تورتیلا
  • ۴-۵ پیمانه پنیر رنده شده
  • روغن
  • اسلایس فلفل تند سبز
  • گشنیز خرد شده

به منظور تهیه سالسا ورده آوکادو:

  • ۴ عدد گوجه فرنگی تازه
  • نصف یک عدد یاز
  • ۱ حبه سیر
  • نصف یک عدد فلفل سبز تند(به شکل خیاری هستند)
  • ۱۰-۱۲ شاخه گشنیز
  • ۱ عدد آوکادو
  • نمک

به منظور تهیه پیکو د-گالو:

  • ۱ عدد گوجه فرنگی
  • یک چهارم از یک عدد پیاز
  • نصف یک عدد فلفل سبز تند
  • ۱۰-۱۲ شاخه گشنیز
  • آب نصف یک عدد لیمو
  • یک چهارم قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه:

نصف یک عدد پیاز را خرد نموده آن را داخل ماهی تابه حاوی روغن ریخته روی شعله ملایم به مدت چند دقیقه تفت دهید.۴۵۰ گرم گوشت چرخ شده به آن اضافه نموده تا زمانی که قهوه ای رنگ شود گوشت را بپزید.دو حبه سیر به صورت نگینی خرد شده به مخلوط گوشت اضاهف نموده اندکی آن را تفت دهید.

دانه های فلفل قرمز تند را از آن جدا نموده خود فلفل را به صورت نگینی خرد نموده فلفل و یک قاشق غذاخوری از سس ادوبو را به مخلوط داخل ماهی تابه اضافه نمایید.

یک قاشق غذاخوری پودر چیلی،نصف قاشق چایخوری زیره سبز،نصف قاقشق چایخوری نمک،پودر فلفل تازه و یک چهارم پیمانه آب را محتویات مذکور اضافه نموده به مدت چند دقیقه تا حدی که گوشت تا حدودی آبکی بماند مخلوط را به جوشاندن وا دارید.ادویه جات لازم مثل نمک و زیره  به منظور طعم دار کردن مخلوط استفاده نمایید.

یک لایه از چیپس تورتیلا را روی سینی فر ریخته به طور یکسان پخش نمایید.نیمی از مخلوط گوشت چرخ شده و مقدار زیادی از پنیر رنده شده را روی چیپس های تورتیلا بریزید.(به طور یکسان در سرتاسر تورتیلا پخش نمایید.)

سینی حاوی تورتیلا و گوشت و پنیر را داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۲۰۴ درجه سانتیگراد قرار داده آن را به مدت ۷-۵ دقیقه یا تا زمانی که آب در سرتاسر سینی فر آب شود مخلوط را بپزید.

به منظور تهیه سالسا ورده آوکادو:

چهار عدد گوجه فرنگی را شسته آن ها را داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۲۰۴ درجه سانتیگراد کبابی کرده در حدی که مغز پخت شوند.گوجه فرنگی ها را همراه با نیمی از پیاز،یک حبه سیر،۱۰-۱۲ شاخه گشنیز و نصف فلفل سبز تند به داخل بلندر یا مخلوط کن ریخته همگی را با یکدیگر میکس کرده در صورتی که بخواهید سس تندتر شود میتوانید نیمی دیگر از فلفل سبز تند را به مواد اضافه نموده میکسش نمایید.آوکادو را به محتویات داخل بلندر اضافه نموده همگی را دوباره با یکدیگر میکس نمایید. به آن نمک اضافه نمایید.

به منظور تهیه پیکو دگالو:

گوجه فرنگی،یک چهارم پیاز را خرد کرده همینطور فلفل سبز تند(شبیه خیار) را به تکه هایی با سایز ۶ میلی متر خرد نمایید.گشنیز را ریز خرد کرده تمامی مواد خرد شده را داخل کاسه ای با یکدیگر مخلوط نموده به آن یک چهارم قاشق چایخوری نمک و آب نصف یک عدد لیمو را اضافه نموده همگی را با یکدیگر مخلوط نموده به آن نمک و در صورت نیاز آبلیموی بیشتر اضافه نمایید.

به هنگام سرو غذا پیکو د گالو را روی کل غذا به طور یکسان پخش نموده همراه با سالسا ورده آوکادو سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

خورشت پپوسو،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم: ۲ کیلوگرم گوشت خورشتی چند حبه سیر درسته پوست گرفته شده نیم پیمانه …

پاسخی بگذارید