پنج شنبه , ۲ خرداد ۱۳۹۸
خانه / غذاها / انواع غذا با گوشت قرمز / تاکوس گوشت و عدس،مخصوص کشور مکزیک

تاکوس گوشت و عدس،مخصوص کشور مکزیک

مواد لازم:

به منظور تهیه مخلوط گوشت:

  • یک پیمانه گردو
  • یک پیمانه عدس
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نصف یک عدد پیاز خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • نصف پیمانه گوجه فرنگی به صورت نگینی خرد شده
  • ۱ قاشق چایخوری زیره سبز
  • ۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
  • ۲ قاشق چایخوری مرزنگوش
  • نمک
  • فلفل سیاه

به منظور تهیه خامه ترش گیاهی:

  • یک پیمانه بادام زمینی خیس خورده به مدت ۳۰ دقیقه
  • یک چهارم پیمانه آب لیمو
  • یک حبه سیر
  • نمک
  • فلفل سیاه

به منظور تهیه تاکوس:

  • یک عدد گوجه فرنگی
  • یک عدد آوکادو
  • یک پیمانه لوبیای قرمز
  • یک پیمانه ذرت
  • کاهو
  • ۸ عدد نان تاکو

طرز تهیه:

عدس را آبپز نموده از صافی رد کرده به کناری بگذارید.داخل ماهی تابه ای متوسط  گردو را بدون روغن به مدت دو دقیقه یا تا زمانی که اندکی طلایی شود برشته نمایید.گردوها و عدسی را داخل غذاساز ریخته تا زمانیکه خرد شوند آنها را با یکدیگر میکس نمایید.

داخل ماهی تابه ای متوسط روغن زیتون را روی شعله ملایم گرم نموده پیازها را به مدت سه دقیقه داخلش تفت دهید.سپس مخلوط گردو و عدس را به آن اضافه نموده رب گوجه را به آن افزوده به مدت دو دقیقه مخلوط حاصل را بپزید.گوجه فرنگی نگینی خرد شده و ادویه جات(پودر پاپریکا،زیره،مرزنگوش،نمک و فلفل) را به محتویات اضافه نموده کل مخلوط حاصل را مدتی بپزید.

جهت تهیه خامه ترش گیاهی:

بادام هندی را شسته تمامی اجزای ترکیبی گفته شده در این بخش را داخل غذاساز ریخته تا زمانی که روان و نرم شوند میکسشان نمایید.نمک و فلفل به این خامه ترش اضافه نمایید.

تاکو را با گوشت،گردو،عدس،گوجه فرنگی،آوکادو،لوبیا قرمز،ذرت و کاهو پر کرده روی آن خامه ترش گیاهی را ریخته سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

کوفته قلقلی،به شیوه اهالی کشور ارمنستان

مواد لازم: نصف یک اسلایس نان یک چهارم پیمانه شیر یک پیمانه جعفری به صورت …

دیدگاهتان را بنویسید