چهارشنبه , ۳۰ مرداد ۱۳۹۸
خانه / انواع دسرها / دسرهای بستنی دار / پالتاس ذرت و ریحان،مخصوص کشور مکزیک

پالتاس ذرت و ریحان،مخصوص کشور مکزیک

مواد لازم:

  • ۲ عدد ذرت شیرین درسته پاک شده و پخته شده
  • ۱ پیمانه هاف اند هاف(نوعی خامه رقیق که نیمی از آن شیر و نیمی از آن خامه است)
  • نیم پیمانه شکر
  • یک پیمانه ماست ساده
  • یک چهارم پیمانه برگ ریحان تازه خرد شده
  • قالب بستنی و چوب بستنی به تعداد دلخواه و برابر(مثلا ۸ عدد از هرکدام)

طرز تهیه:

دانه های ذرت پخته شده را از چوب آن جدا کرده که کلا یک پیمانه خواهند شد.خود چوب ذرت ها را به دو نیم نمایید.داخل قابلمه ای دانه های ذرت،چوب های ذرت،هاف اند هاف و شکر را وارد نمایید.اجازه دهید تا روی شعله ملایم بجوش آمده درب قابلمه را قرار داده از روی شعله برداشته بگزارید تا یک ساعت مخلوط حاصل در حالت استراحت باشد.

چوب های ذرت را از داخل قابلمه خارج نموده داخل بلندر یا مخلوط کن مخلوط ذرت را ریخته روی سرعت متوسط به مدت یک دقیقه یا تا زمانی که مخلوط حاصل روان و یکدست شود آن را هم بزنید.داخل کاسه ای بزرگ یک عدد صافی قرار داده و مخلوط ذرت را از آن رد کرد صاف نمایید.ماست و ریحان خرد شده را به مخلوط ذرت صاف شده اضافه نموده همگی را با یکدیگر هم بزنید.

مخلوط را مابین قالب های بستنی تقسیم نموده داخلشان ریخته آنها را به مدت ۸ ساعت یا تا زمانیکه سفت شده و خودشان را بگیرند داخل فریرز قرار دهید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینتساگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

بوریتو،به شیوه اهالی کشور مکزیک

مواد لازم: ۲ پیمانه برنج پخته شده آب دو عدد لیمو ۲ قاشق غذاخوری گشنیز …

پاسخی بگذارید