پنج شنبه , ۲ خرداد ۱۳۹۸
خانه / غذاهای آمریکایی / غذاهای کشور مکزیک / بوریتو،به شیوه اهالی کشور مکزیک

بوریتو،به شیوه اهالی کشور مکزیک

مواد لازم:

  • ۲ پیمانه برنج پخته شده
  • آب دو عدد لیمو
  • ۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
  • نصف یک عدد پیاز به صورت نگینی خرد شده
  • ۳-۴ حبه سیر به صورت نگینی خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • ۴۳۰ گرم لوبیای سیاه یا لوبیای چیتی خیس خورده و پخته شده
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر چیلی
  • نصف قاشق چایخوری زیره سبز
  • ۱ قاشق غذاخوری سس تند
  • نمک

به عنوان تاپینگ:

  • اسلایس آوکادو
  • سس آوکادو
  • زیتون سیاه
  • خامه ترش
  • پنیر
  • سالسای تند

طرز تهیه:

داخل کاسه ای بزرگ گشنیز خرد شده تازه،برنج پخته شده و اندکی آب لیموی تازه را با یکدیگر مخلوط نمایید.مخلوط حاصل را داخل مایکروویو یا روی اجاق فقط در حدی که گرم شود قرار داده آن را به طور سریع هم بزنید.

داخل ماهی تابه بزرگ چداگانه ای روغن نباتی یا روغن زیتون ریخته سیر و پیاز را به آن اضافه نموده به مدت ۳-۲ دقیقه یا تا زمانی که پیاز نرم شود آن دو را تفت دهید.

حرارت را کم کرده به آن لوبیای سیاه یا لوبیای چیتی را اضافه نموده با نمک، پودر چیلی،زیره سبز و سس تند آن را طعم دار نموده همگی را با یکدیگر هم بزنید تا مخلوط شوند.اجازه دهید تا لوبیاها در حدی که گرم شوند یعنی به مدت ۵ دقیقه بپزند.

مخلوط برنج و گشینز و لیمو و همینطور لوبیا را به داخل نان تورتیلای اندکی گرم شده ریخته روی آن مواد دلخواهی مانند پنیر،سالسا،اسلایس آوکادو یا سس آوکادو،زیتون سیاه و خامه ترش ریخته سپس نان را روی مواد به گونه ای تا کرده تا شکل بوریتو به مانند شکل حاصل گردد.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینتساگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

پالتاس ذرت و ریحان،مخصوص کشور مکزیک

مواد لازم: ۲ عدد ذرت شیرین درسته پاک شده و پخته شده ۱ پیمانه هاف …

دیدگاهتان را بنویسید