پنج شنبه , ۳۰ خرداد ۱۳۹۸
خانه / غذاها / تعریف شیرینی ها / شیرینی های دیگر / کیک دارچینی عروسی،مخصوص کشور مکزیک

کیک دارچینی عروسی،مخصوص کشور مکزیک

مواد لازم:

  • ۴۷۰ گرم خمیر شیرینی شکری
  • ۱۱۵ گرم پنیر خامه ای نرم شده
  • سه چهارم پیمانه گردوی خرد شده
  • نیم پیمانه آرد همه منظوره
  • نصف قاشق چایخوری وانیل
  • یک پیمانه شکر پودر شده
  • ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین

طرز تهیه:

فر را از قبل در دمای ۱۷۷ درجه سانتیگراد گرم کرده خمیر شیرینی را خرد کرده به آن پنیر خامه ای،گردوی خرد شده،آرد همه منظوره و وانیل را اضافه نموده همگی را با یکدیگر مخلوط نموده ورز دهید.

خمیر را به ۳۸ عدد توپ به قطر ۳ سانت تبدیل نمایید.آنها را روی سینی فر بزرگ چرب شده ای قرار داده به طوری که بین خمیرها ۲٫۵ سانت فاصله باشد.

شیرینی ها را به مدت ۱۳-۱۱ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده یا تا زمانی که خودشان را بگیرند اما نه اینکه قهوه ای رنگ شوند بپزید.بعد از پخت آن ها را از داخل سینی فر خارج کرده روی قفسه فلزی قرار داده تا طی مدت یک دقیقه از دما بیافتند

در این حین داخل کاسه ای کوچک پودر شکر و دارچین را با یکدیگر مخلوط نموده شیرینی های گرم را داخل این مخلوط کاملا بغلتانید.مجددا این کار را تکرار نموده سپس اجازه دهید طی مدت ۳۰ دقیقه کاملا خنک شوند.آن را داخل ظرف در بسته ای در دمای اتاق نگهداری نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام  که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

فریتر آلوبخارا،مخصوص کشور اتریش

مواد لازم: ۱۶ عدد آلوبخارای آبدار(هسته اش خارج شده) ۲۵۰ میلی لیتر آب سیب ۴۰ …

دیدگاهتان را بنویسید