شنبه , ۱۰ اسفند ۱۳۹۸
خانه / غذاها / انواع خورشت ها / خورشت گوشت قلقلی-سیب زمینی(کفته می پاتاته)،به شیوه اهالی کشور آلبانی

خورشت گوشت قلقلی-سیب زمینی(کفته می پاتاته)،به شیوه اهالی کشور آلبانی

مواد لازم:

  • ۴۵۰-۹۰۰ گرم گوشت چرخ شده(به تعداد گوشت قلقلی هایی بستگی دارد که شما میخواهید درست کنید.)
  • ۱ عدد پیاز
  • ۱ قاشق غذاخوری سرپر رب گوجه فرنگی(اختیاری)
  • ۱ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی(کچاپ)
  • ۱ عدد تخم مرغ(اختیاری)
  • نصف قاشق چایخوری زیره سبز
  • نصف قاشق چایخوری پودر سیر
  • نیم الی سه چهارم قاشق چایخوری نمک
  • یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • یک چهارم قاشق چایخوری پودر چیلی
  • جعفری تازه در صورت تمایل
  • ۲ تکه نان خیس خورده داخل آب یا شیر
  • ۲ عدد سیب زمینی بزرگ
  • پاپریکا برای سیب زمینی
  • ۱ عدد هویچ(اختیاری)
  • یک و نیم پیمانه سس گوجه

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده داخل کاسه ای بزرگ بریزید.نان را خیس کرده آن را به پیاز اضافه نمایید.تخم مرغ در صورت دلخواه،گوشت چرخ شده و ادویه جات را به محتویات داخل کاسه اضافه نمایید.تمامی مواد را بخوبی با یکدیگر ترکیب نمایید.نمک،رب گوجه فرنگی در صورت دلخواه،پاپریکا و کچاپ به مخلوط اضافه نموده دوباره همگی مواد را با یکدیگر میکس نمایید.

مخلوط گوشت چرخ شده حاصل را به توپ های کوچکی تبدیل نموده آنها را بر روی سس گوجه فرنگی داخل ماهی تابه  قرار داده سیب زمینی ها را پوست گرفته با نمک و پاپریکا طعم دارشان کرده آنها را به داخل ماهی تابه اضافه نمایید.در صورت استفاده هویچ اسلایس شده را اضافه نموده روغن زیتون روی کل مخلوط ریخته درب ماهی تابه را قرار داده غذا را داخل فر ازقبل گرم شده در دمای ۱۷۷ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت پخته نمایید.

به هنگام سرو روی خورشت کوفته قلقلی جعفری پاشیده آن  را با پلو و سالاد سرو نموده از خوردنش لذت ببرید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

خورشت پپوسو،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم: ۲ کیلوگرم گوشت خورشتی چند حبه سیر درسته پوست گرفته شده نیم پیمانه …

پاسخی بگذارید