جمعه , ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸
خانه / غذاها / انواع غذا با گوشت قرمز / دلمه فلفل،به شیوه اهالی کشور آلبانی

دلمه فلفل،به شیوه اهالی کشور آلبانی

مواد لازم:

  • ۲ پیمانه برنج باسماتی
  • ۱ دسته جعفری و ۱ دسته شوید که ساقه هایش را جدا کرده اید.(اختیاری)
  • به تعداد دلخواه فلفل دلمه ای در هر رنگ دلخواه (در اینجا ۱۰-۸ عدد)
  • ۲ قاشق غذاخوری نعنای خشک
  • ۱ قاشق چایخوری پاپریکا
  • ۱ عدد پیاز کوچک
  • نمک
  • فلفل
  • ۴۵۰ گرم  گوشت چرخ کرده
  • ۶۸۰ میلی لیتر سس گوجه فرنگی
  • یک ونیم پیمانه آب(آب را با مقداری کم نمک طعم دار نمایید.)

طرز تهیه:

به جهت تهیه ماده داخلیک

گوشت چرخ کرده را پخته به این صورت که با کمک قاشق آن را کاملا خرد کرده طوری که ازهمدیگر پاشیده شود.شما میتوانید گوشت را بدون پختن به صورت خام نیز استفاده کنید به این صورت که به صورت خامه به برنج اضافه نموده با دست کاملا هردو را با یکدیگر ترکیب نمایید.

در این حین پیاز را داخل روغن زیتون  تا زمانی که ترد شود تفت داده  مخلوط برنج و گوشت را به آن اضافه نموده سپس پاپریکا و مابقی ادویه جات را به آن اضافه نموده به مدت چند دقیقه دیگر به سرخ کردن پیاز ادامه دهید.

قسمت کلاهک فلفل ها را از آنها جدا کرده از سه الی چهار قسمت روی فلفل ها سوراخ ایجاد کرده به دلیل اینکه مایع بتواند به داخل فلفل ها نفوذ کرده تا برنج را بپزد.

فلفل ها را با ماده داخلی پر کرده آنها را داخل ظرف فر مخصوصی  قرار داده روی آنها آب و سس ریخته روغن زیتون پاشید با فویل روی ظرف حاوی  غذا را پوشانده آن را داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۱۷۷ درجه سانتگیراد به مدت یک ساعت یا بیشتر تا زمانیکه برنج پخته بپزید.قاعدتا روی اجاق نیز غذا را میتوانید بپزید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

خاشلاما،مخصوص کشور ارمنستان

مواد لازم: ۲ کیلوگرم گوشت گوسفندی/گوشت گاوی ۵۰۰ گرم پیاز ۴ عدد گوجه فرنگی ۱ …

دیدگاهتان را بنویسید