جمعه , ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸
خانه / غذاها / تعریف شیرینی ها / شیرینی های شربت دار / شکرپاره،به شیوه اهالی کشور آلبانی

شکرپاره،به شیوه اهالی کشور آلبانی

مواد لازم:

به منظور تهیه خمیر:

  • ۲ پیمانه آرد
  • نیم پیمانه آرد سمولینا
  • نیم پیمانه شکر
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۱۲۵ گرم کره
  • ۱ قاشق سوپ خوری بکینگ پودر
  • فندق

به منظور تهیه شربت شیرینی:

  • ۲ پیمانه شکر
  • دو و نیم پیمانه آب
  • ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو

طرز تهیه:

ابندا شربت شیرینی را درست کنید به اینصورت که:

داخل قابلمه ای آب و شکر ریخته مخلوطشان را تا زمانی که بجوش آید حرارت دهید.هنگامی که شروع به جوشیدن کرد اجازه دهید تا به مدت ۱۵ دقیقه به جوشیدن ادامه داده تا قوام و غلظت آن به میزان و حد موردنظر برسد.

آب لیمو را به مخلوط آب و شکر اضافه نموده از روی شعله مخلوط را برداشته به کناری بگذارید.

کره،آرد،آرد سمولینا،شکر،یک عدد تخم مرغ و بکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط نموده خمیر شکل گرفته را بخوبی ورز دهید.

فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتگیراد تنظیم نموده روشن کرده تا گرم شود.

به اندازه گردو از خمیر تکه هایی را جدا کرده و آنها را به کمک دستتان گرد نمایید.آنها را داخل سینی فر چرب شده ای با فاصله از یکدیگر قرار دهید.

فندق ها را روی خمیرها در بخش میانیشان قرار داده فشارشان دهید.شکرپاره ها را داخل فر به مدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانیکه  طلایی شوند بپزید.

شربت را روی شکرپاره ها در حالی که داغ هستند ریخته منتظر بمانید تا شیرینی ها شربت را جذب خود نمایند.

شکر پاره را با چای سیاه سرو نمایید.

منبع

 

درکانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

دلمه فلفل،به شیوه اهالی کشور آلبانی

مواد لازم: ۲ پیمانه برنج باسماتی ۱ دسته جعفری و ۱ دسته شوید که ساقه …

دیدگاهتان را بنویسید