چهارشنبه , ۳۰ مرداد ۱۳۹۸
خانه / غذاهای اروپایی / غذاهای کشور آلبانی / تاوه-دهو یا فرگسه می ملچی،مخصوص کشور آلبانی

تاوه-دهو یا فرگسه می ملچی،مخصوص کشور آلبانی

مواد لازم:

  • ۵۰۰ گرم جگر سیاه
  • ۲ حبه سیر به صورت نگینی خرد شده
  • ۵ عدد فلفل دلمه ای قرمز کبابی شده و به صورت نگینی خرد شده
  • ۶ عدد گوجه فرنگی به صورت نگینی خرد شده
  • ۱۰۰ گرم پنیر فتا
  • ۲۰۰ گرم پنیر ریکوتا
  • ۱ قاشق چایخوری فلفل پولکی تند(در ترکیه پول بیبر گفته میشود)
  • ۴۰ گرم آرد
  • ۴ عدد برگ بو
  • ۲۲۰ میلی لیتر آب داغ
  • فلفل
  • نمک
  • روغن زیتون

طرز تهیه:

ابتدا داخل روغن زیتون روی شعله جگرها را تا حد قهوه ای رنگ شدن سرخ نموده از ماهی تابه خارج نموده به کناری بگذارید.

به جهت تهیه تاوه-دهو:

سیر را به مابقی روغن زیتون اضافه نموده به مدت دو دقیقه قبل از اینکه فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را اضافه نمایید تفتش دهید.سپس فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را اضافه نموده به مدت ۵ دقیقه دیگر کل مواد را تفت دهید.

آرد را به محتویات داخل ماهی تابه اضافه نموده آن را حین اضافه نمودن به صورت مداوم هم بزنید.سپس پنیر فتا و ریکوتا را اضافه نموده چند دقیقه همگی مواد را هم زده سپس برگ بو،آب و جگر را اضافه نمایید.

در این مرحله به غذا فلفل پولکی،نمک و فلفل را اضافه نموده سپس اجازه دهید تا به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزد.

غذا را به طور مثال در ۴ ظرف سفالی ریخته آنها را داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ دقیقه بپزید.

غذا را به صورت گرم سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

خورشت گوشت قلقلی-سیب زمینی(کفته می پاتاته)،به شیوه اهالی کشور آلبانی

مواد لازم: ۴۵۰-۹۰۰ گرم گوشت چرخ شده(به تعداد گوشت قلقلی هایی بستگی دارد که شما …

پاسخی بگذارید