چهارشنبه , ۳۰ مرداد ۱۳۹۸
خانه / بورک اسفناج(بیرک می اسپیناک)،به شیوه اهالی کشور آلبانی

بورک اسفناج(بیرک می اسپیناک)،به شیوه اهالی کشور آلبانی

مواد لازم:

  • ۴۰۰ گرم خمیر فیلو (۱۲ ورق)
  • ۷۵۰ گرم اسفناج
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۲۵ گرم پنیر فتا(که ازهم پاشیده شده)
  • ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲۲۰ میلی لیتر آب
  • نصف قاش چایخوری ریحان خشک

طرز تهیه:

داخل کاسه ای تمامی اسفناج هایی را که ساقه هایش را جدا نموده اید قرار دهید.به آن دو عدد تخم مرغ و پینر فتا را اضافه نموده همگی مواد را با یکدیگر ترکیب کرده به گونه ای تخم مرغ اسفناج ها را بپوشاند.

دو ورق خمیر فیلو را در نظر گرفته مقداری از ماده تهیه شده را در راستای بعد بلندتر خمیر قرار داده دو و نیم سانت از پایین را خالی بگذارید.هر دو طرف را به میزان ۵ سانت تا کرده سپس از پایین بخشی را که خالی گذاشته بودید روی مخلوط تا کنید.سپس رو به بالا رول نمایید تا شکل سوسیس مانندی حاصل شود.

خمیر سوسیسی شکل را یا به صورت نعل اسب در آورده یا این که به صورت شل رول کرده طوری که به صورت حلزونی شکل گردد.

دو مرحله قبل را تا اتمام تمامی خمیرهای فیلو تکرار نمایید.

سینی پخت مخصوص فر را چرب نموده بورک ها را داخل آن در مقابل یکدیگر قرار دهید.

روی تمامی بورک ها روغن زیتون مالیده پودر ریحان بپاشید.بورک ها را در ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی مایل به قهوه ای رنگ شوند بپزید.

منبع

 

درکانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

خورشت گوشت همراه با کوفته،مخصوص کشور انگلستان

مواد لازم: ۹۰۰ گرم بااضافه ۸۵ گرم گوشت گاوی به تکه های خورشتی برش خورده …

پاسخی بگذارید