سه شنبه , ۳۰ بهمن ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع سس ها / چاشنی پیاز کاراملیزه شده(کاراملیزغتن سویبلن)،مخصوص کشور آلمان

چاشنی پیاز کاراملیزه شده(کاراملیزغتن سویبلن)،مخصوص کشور آلمان

مواد لازم:

  • ۱ قاشق غذاخوری روغن کانولا یا هر نوع روغن دیگری
  • ۴ پیمانه پیاز(به صورت عمودی اسلایش شده،در حدود ۳-۲ عدد پیاز)
  • ۱ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
  • ۱ قاشق غذاخوری شیرین کننده(با توجه به انتخاب خودتان عسل،شکر)
  • ۱ قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو

طرز تهیه:

داخل ماهی تابه ای یک قاشق غذاخوری روغن کانولا ریخته آن را گرم نموده به آن چهار پیمانه پیاز اسلایس شده اضافه نموده چند دقیقه آن را تفت داده سپس درب ماهی تابه را قرار داده حرارت را کم کرده با چندین بار هم زدن آن را بپزید.

درب را برداشته یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک و نصف قاشق چایخوری نمک را به پیازها اضافه نموده محتویات را تا زمانیکه پیاز به حد دلخواه شما بپزد پخت نمایید.

دو قاشق غذاخوری آب لیمو و یک قاشق غذاخوری شیرین کننده(عسل یا شکر) به محتویات داخل ماهی تابه اضافه نموده غذا را به مدت ۳-۲ دقیقه دیگر بپزید.

غذا را از روی شعله برداشته یک قاشق چایخوری پوست رنده شده  لیمو به غذا اضافه کرده آن را هم بزنید.

غذا را گرم یا سرد سرو نمایید.شما میتوانید این غذا را به مدت یک هفته داخل یخچال نگه دارید.

این چاشنی روی گوشت کبابی شده،روی نان تست و روی تخم مرغ هم زده شده ریخته شده و میل میشود.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

نان لیمویی،مخصوص کشور آلمان

مواد لازم: به منظور درست کردن نان: یک و نیم پیمانه آرد گندم کامل ۱ …

دیدگاهتان را بنویسید