پنج شنبه , ۳۰ خرداد ۱۳۹۸
خانه / انواع دسرها / دسرهای میوه ای / موس پشن_فوروت،به شیوه اهالی کشور آلمان

موس پشن_فوروت،به شیوه اهالی کشور آلمان

مواد لازم:

به منظور تهیه موس:

  • سه چهارم پیمانه بخش گوشتی پشن فروت(۴-۳ عدد پشن فروت)
  • یک چهارم پیمانه آب
  • ۱ بسته ژلاتین بدون طعم( معادل یک قاشق غذاخوری)
  • ۲ قاشق غذاخوری لیکور پرتغال یا عرق نیشکر
  • سفیده های ۳ عدد تخم مرغ
  • یک سوم پیمانه شکر
  • یک چهارم پیمانه آب
  • یک پیمانه خامه هم زده شده

به منظور تهیه بخش رویی موس:

  • نصف پیمانه ماکادمیا یا همان فندق استرالیایی
  • سه چهارم پیمانه نارگیل رنده شده
  • یک چهارم پیمانه کره آب شده

به منظور تزئین:

  • خامه هم زده شده
  • میوه تازه
  • سس تمشک

طرز تهیه:

به منظور تهیه بخش مخلوط میوه ای:

پشن فوروت به دو نیم کرده بخش گوشتی آن را جدا کرده داخل قابلمه ای بریزید.

پشن فوروت را روی حرارت کم گرم نموده آن را هم زده تا زمانیکه اندکی له شده،حل شده  و بیشتر به حالت مایع تبدیل شود.نگزارید که بجوشد.

پشن فوروت را از صافی رد کرده داخل ظرفی ریخته اجازه دهید تا خنک شود.شما به سه چهارم پیمانه از آن احتیاج خواهید داشت.تعدادی دانه پشن فوروت را جهت تزئین نگه دارید.

یک چهارم پیمانه آب داخل لیوان شیشه ای کوچکی مقاوم در برابر حرارت  ریخته ژلاتین را داخل آب اضافه نموده آن را داخل مایکروویو به مدت ۱۵ ثانیه گرم کرده و هم بزنید.این کار را تکرار کرده و ادامه داده تا زمانیکه ژلاتین کاملا حل شود.نگزارید که بجوشد.

به داخل آب پشن فوروت ژلاتین حل شده و لیکور پرتغال یا عرق نیشکر را اضافه نموده همگی را بخوبی با یکدیگر مخلوط نمایید.مخلوط را داخل یخچال به مدت ۳۰ دقیقه خنک کرده هر ازگاهی آن را هم بزنید.

به منظور تهیه مرینگو:

یک سوم پیمانه شکر و یک چهارم پیمانه آب را داخل قابلمه ای کوچک مخلوط نموده آن را حرارت داده تا بجوشد.

هنگامی که دمای مخلوط شکر به ۱۲۱ درجه سانتیگراد رسید آن را از روی حرارت بردارید.

سفیده های تخم مرغ را با هم زن برقی هم زده تا زمانی که ماده قله ای مانند سفتی ایجاد شود.

کم کم و آرام آرام مخلوط گرم شکر را به سفیده های تخم مرغ اضافه نموده آن را هم بزنید.مرینگو بایستی به شکل قله ای سفتی تبدیل شود.

به هم زدن مرینگو طی سرعت کم تا زمانیکه خنک شود ادامه دهید.

به منظور تهیه موس:

داخل کاسه ای جداگانه خامه همزده شده را تا زمانیکه شکل قله ای نرمی ایجاد شود بیشتر هم بزنید.

مخلوط ژلاتین/مخلوط پشن فوروت به آرامی به داخل مرینگو اضافه نموده هر دو را هم زده اما این هم زدن بیش ازحد نباشد.

مقدار کمی از مخلوط پشن فوروت/مرینگو را به داخل خامه هم زده شده اضافه کرده هر دو را هم زده سپس همه خامه همزده شده را به داخل مخلوط مرینگو بازگردانید.

در صورت عدم استفاده از قالب موس را با قاشق به داخل کاسه های سرو ریخته آنها را داخل یخچال قرار داده تا خودشان را گرفته با خامه هم زده شده و میوه تازه تزئینشان نمایید.

به هنگام استفاده از قالب به عنوان مثال کاسه شیشه ای با مقداری کم از روغن مایع سطح داخلی قالب را اندکی چرب کرده اگر که قالب فلزی به کار میبرید ابتدا آن را با کاغذ روغنی پوشانده سپس اندکی روغن را به کاغذ روغنی بمالید.

موس را به داخل قالب بریزید.

به منظور تهیه بخش رویی موس:

فندق استرالیایی(ماکادمیا)،نارگیل و کره آب شده را با یکدیگر مخلوط نمایید.

مخلوط حاصل را روی موس قالبی بپاشید.

موس را به مدت ۴ ساعت یا یک شب کامل داخل یخچال قرار داده تا خنک شده و خودش را بگیرد.

به منظور سرو:

موس را داخل ظرف سرو برگردانده با خامه هم زده شده،میوه اسلایس شده،دانه های پشن فوروت و سس تمشک تزئین نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

کیک بلک فارست(کیک جنگل سیاه)،مخصوص کشور آلمان

مواد لازم: یک و دو سوم پیمانه آرد ۱ قاشق چایخوری کربنات سدیم ۱ قاشق …

دیدگاهتان را بنویسید