جمعه , ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸
خانه / غذاها / کارهای خمیری / تعریف کیک های کرم دار / کیک تاج(فغانکفوغته کغانتس)،مخصوص کشور آلمان

کیک تاج(فغانکفوغته کغانتس)،مخصوص کشور آلمان

مواد لازم:

به منظور درست کردن کیک اسفنجی:

  • ۲ عدد تخم مرغ درشت(زرده و سفیده آنها از یکدیگر جداشده باشد)
  • ۱ قاشق غذاخوری آب سرد
  • نصف پیمانه یا  ۱۰۰ گرم شکر
  • ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل(یا چند قطره عرق نیشکر یا طعم دهنده ای با طعم کره)
  • ۶۰ گرم آرد همه منظوره
  • یک سوم پیمانه یا ۴۰ گرم نشاسته ذرت یا نشاسته سیب زمینی

به منظور بخش آجیلی کیک(کاور دوم کیک):

  • سه چهارم پیمانه آجیل(فندق خرد شده،بادام خرد شده،بادام زمینی خرد شده یا آجیل های دیگر)
  • ۲ قاشق چایخوری/۳۰ گرم کره
  • دو سوم پیمانه/۱۲۰ گرم شکر

به منظور بخش خامه ای کیک(کاور اصلی کیک):

  • یک بسته ۸۵ گرمی پودینگ وانیل(تنها با یک و نیم پیمانه شیر تهیه شده و سپس خنک گردد)
  • ۱۰ قاشق غذاخوری/۱۴۰ گرم کره(دمای اتاق)
  • ۲ قاشق غذاخوری/۳۰ گرم شکر
  • یک چهارم قاشق چایخوری  عصاره وانیل(عصاره عرق نیشکر)
  • به منظور تزئین:
  • نیم پیمانه مارمالاد گیلاس
  • ۳-۴ عدد گیلاس آب نباتی(اختیاری)

طرز تهیه:

به منظور تهیه کیک اسفنجی:

داخل کاسه مخلوط کن،سفیده های تخم مرغ و آب را طی سرعت متوسطی با یکدیگر هم زده تا زمانی که کف تولید شود.سرعت هم زدن را افزایش داده درهر بار اضافه نمودن تدریجی شکر مخلوط را هم زده تا زمانیکه مرینگوی حاصل سفت و سفید رنگ گردد(حدود ۵-۴ دقیقه)

مرینگوی تولید شده را به داخل کاسه ای دیگر منتقل نموده داخل کاسه مخلوط کن زرده های تخم مرغ را اضافه نموده طی سرعت بالا آن را هم زده تا زمانیکه به رنگ زرد روشن در آمده و بافت نرمی را بدست آورد.(۴-۳ دقیقه)

زرد ه های تخم مرغ هم زده شده را همراه با عصاره وانیل به داخل مرینگوی سفیده تخم مرغ افزوده با دقت به مدت چند دقیقه مخلوط را بخوبی هم بزنید.

آرد،نشاسته و بکینگ پودر را روی مخلوط تخم مرغ الک کرده به هم زدن تمامی اجزای ترکیبی ادامه داده تا زمانیک تمامی آرد کاملا با مخلوط تخم مرغی ترکیب شود.بیش ازحد هم نزنید.

کف قالب و اما نه دیواره ها را چرب نموده (قالبی را وسطش سوراخ دارد یا قالب نان پزی کوچک در این کار بهتر است).مخلوط خمیری را به طور یکسان در تمامی قسمت های قالب ریخته روی آن را صاف و هموار نمایید.

کیک را به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۱۷۷ درجه سانتیگراد پخت نموده بعد از پخت اجازه دهید تا کاملا خنک شود.

به منظور تهیه بخش آجیلی کیک(کاور دوم کیک):

آجیل ها را به صورت ریز خرد نموده آن ها را داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۱۷۷ درجه سانتیگراد به مدت ۵ دقیقه برشته نموده یا اینکه این مرحله را انجام نداده و آجیل را به صورت خام استفاده نمایید.

۲ قاشق غذاخوری کره را داخل ماهی تابه ای آب کرده به آن دو سوم پیمانه شکر اضافه نموده آن را هم زده روی شعله متوسط تا زمانی هم زده که شکر شروع به حل شدن بنماید.

به هم زدن تا زمانی که شکر کاملا حل شده به رنگ قهوه ای روشن در آید، ادامه دهید.

آجیلهای خرد شده را به داخل ماهی تابه اضافه نموده از روی حرارت بردارید.

با قاشق مخلوط آجیل تولید شده را روی سینی فرچرب شده پخش نمایید.

اجازه دهید تا مخلوط مذکور خنک شده سپس آن را روی تخته خرد کن قرار داده به تکه های کوچک خردش نموده داخل ظرف در بسته غیر قابل نفوذ هوا ریخته نگه داری نمایید.

به منظور تهیه بخش خامه ای کیک(کاور اصلی کیک)

داخل کاسه  همزن برقی ۱۰ قاشق غذاخوری کره نرم شده،۲ قاشق غذاخوری شکر و یک چهارم قاشق چایخوری عصاره وانیل را ریخته این مواد را با یکدیگر هم زده تا زمانی که مخلوط حاصل نرم و کم رنگ گردد(۱۰-۵ دقیقه)

یک قاشق سرپر از پودینگ را کم کم به داخل محتویات کاسه همزن اضافه نموده بعد از هر اضافه کردن طی سرعت متوسط مخلوط را هم زده تا زمانیکه اجزای ترکیبی کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.به همزدن به مدت ۱۰-۵ دقیقه ادامه داده تا زمانیکه ماده تولید شده کاملا یکدست گردد.

این بخش خامه ای میتواند بلافاصله استفاده گردد یا اینکه داخل یخچال تا لحظه مورد استفاده واقع شدن نگه داری شود هر چند که دوباره باید در دمای اتاق قرار بگیرد تا به هنگام استفاده به حالت روان و قابل پخش شدن در آید.

به منظور نهایی کردن کیک(روکش کردن و تزئین آن):

کیک را در راستای افقی به سه قسمت مساوی برش بزنید.لایه پایینی را روی قفسه مخصوص کیک که آن هم روی سینی فر قرار گرفته است بگذارید.

مقداری از مارمالاد گیلاس را روی لایه پایینی با قاشق ریخته آن را روی آن مالیده سپس از بخش خامه ای روی آن بریزید.(ضخامت بخش خامه ای حدود ۶ میلی باشد)

لایه وسطی را روی لایه پایینی قرار داده روی آن لایه کلفتی از ماده خامه ای را بمالید.

لایه رویی ( ازبالا اولین لایه) را روی لایه وسطی قرار داده روی کیک و اطراف کیک را با لایه نازکی از ماده خامه ای روکش نموده حدود نیم پیمانه از ماده خامه ای را جهت تزئین نگه دارید.

رو و اطراف کیک از مخلوط آجیلی ای که تهیه کرده اید بپاشید طوری که کاملا با آن پوشانده شود.

به کمک قیف قنادی و ماسوره ستاره ای و ریختن ماده  خامه ای نگه داشته شده داخلش حدود ۱۰ عدد گل کاغذی  کوچک خامه ای روی کیک ایجاد نمایید.

هر یک از آب نبات های گیلاسی را به چهار قسمت کرده هر یک را روی هر کدام از گل ها قرار داده فشار ملایمی داده تا به گل ها وصل شوند.

کیک را روی پایه مخصوص کیک قرار دهید.

کیک را داخل یخچال قرار داده تا برای زمان سرو کاملا خنک شود.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

گراتین سیب زمینی،به شیوه اهالی کشور آلمان

مواد لازم: ۱۷۰ گرم سیب زمینی ۲۳۰-۳۴۰ گرم خامه غلیظ ۱ قاشق چایخوری نمک یک …

دیدگاهتان را بنویسید