پنج شنبه , ۲ آبان ۱۳۹۸
خانه / استارتر / انواع سوپ / سوپ مارچوبه(اشپاگل زوپه)،مخصوص کشور آلمان

سوپ مارچوبه(اشپاگل زوپه)،مخصوص کشور آلمان

مواد لازم:

  • نصف پیمانه پیاز خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • ۴۵-۶۰ گرم مارچوبه سفیدرنگ پوست گرفته شده و به تکه های ۵ سانتی خرد شده،سر مارچوبه ها را نگه دارید.
  • ۶ پیمانه آب مرغ یا آب سبزیجات
  • نیم پیمانه هاف اند هاف(خامه ی رقیق،نصف آن خامه و نصف آن شیر میباشد۹
  • نمک
  • فلفل تازه
  • شراب سفید خشک(شراب سفید بدون شکر)
  • جعفری جهت تزئین

طرز تهیه:

داخل قابلمه ای کره را ریخته تا آب شده و گرم شود.پیازها را داخلش تا زمانیکه که نرم شوند تفت دهید.

تکه های مارچوبه(بدون سرش) به داخل قابلمه اضافه نموده به مدت ۵ دقیقه بخارپزش نمایید.

آب یا عصاره مرغ را به محتویات داخل قابلمه اضافه نموده به آرامی طی مدت ۳۰ دقیقه یا تا زمانیکه که مارچوبه خیلی نرم شود جوشیده شدن غذا ادامه یابد.

محتویات قابلمه را داخل بلندر ریخته به حالت پوره درآورده سپس آن را به داخل قابلمه برگردانید.

اجازه دهید تا سوپ به شروع به جوشیدن کرده و در این حین قسمت سر مارچوبه ها را به سوپ اضافه نمایید.

سوپ را حداقل به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانیکه سرهای مارچوبه نرم شوند بپزید.

شعله را خاموش نموده هاف اند هاف را به سوپ اضافه نموده آن را نجوشانید.

نمک و فلفل تازه را به سوپ اضافه کرده تا طعم لذیذتری را به خود بگیرد.

در صورتیکه فکر میکنید سوپ نیاز دارد تا کمی اسیدی بشود به آن یک قاشق شراب سفید اضافه نمایید.

سوپ را با جعفری تزئین نمایید.

این سوپ با پنیر گودا و چدار و همینطور نان خمیر ترش فرانسوی سرو میشود.

منبع

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

سوپ مینسترونه،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم: به جهت تهیه گوشت قلقلی: ۱ پیمانه پودر نان سوخاری یک سوم پیمانه …

پاسخی بگذارید