چهارشنبه , ۳۰ مرداد ۱۳۹۸
خانه / غذاها / کارهای خمیری / انواع نان ها / بغوتین،مخصوص کشور آلمان

بغوتین،مخصوص کشور آلمان

مواد لازم:

  • ۲ پیمانه آرد نان
  • یک و یک سوم پیمانه آب سرد
  • نصف قاشق چایخوری خمیرمایه فوری
  • پنج و نیم پیمانه آرد
  • یک و یک سوم پیمانه آب با اضافه مقداری بیشتر در صورت نیاز
  • یک قاشق چایخوری خمیرمایه فوری
  • یک و نیم قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه:

آرد نان،آب سرد و نصف قاشق چایخوری خمیرمایه را داخل کاسه ای تا زمانی که یکدست شده و گلوله ای تشکیل نشود، مخلوط نماید.

روی کاسه بشقاب قرار داده یا اینکه سلفون کشیده اجازه دهید تا این مخلوط به مدت یک شب کامل در حالت استراحت بماند.

روز بعد یا ۲۴-۸ ساعت بعد مخلوط مذکور را با ۵ پیمانه آرد،یک و یک سوم پیمانه آب و یک قاشق چایخوری خمیرمایه مخلوط نمایید.

خمیر ایجاد شده را به مدت ۸ دقیقه ورز داده میتوانید ترجیحا از همزن برقی برای این کار استفاده نمایید.

نصف پیمانه باقیمانده از آرد را به خمیر بالا اضافه کرده به این دلیل که خمیر به دیواره های کاسه همزن نچسبد.

به خمیر نمک پاشیده همدیگر را طی ۴ دقیقه اضافه تر میکس نمایید.

قوام خمیر بایستی به گونه ای باشد که نرم  و یکدست بوده اما چسبناک نباشد.این قوام را میتوانید به این صورت به آن دست یابید که یک قاش چایخوری آب را به تدریج اضافه نموده در صورتی که به آب نیاز داشته باشد یا این که یک قاشق غذاخوری آرد را به تدریج اضافه نموده در صورتی که چسبناک باشد و بخواهید که آن را رفع کنید.

خمیر را به صورت توپی شکل در آورده آن را داخل کاسه ای چرب شده قرار دهید.

حوله ای نمناک یا سلفون روی بخش سرباز کاسه قرار دهید تا خمیر کاور شود.

اجازه دهید تا خمیر طی دو ساعت در دمای محیط ور آمده حجمش دو برابر شود.

خمیر را روی سطح اندکی آرد پاشیده شده قرار داده  آن را به شکل استوانه و یا تنه درخت درآورید.

تکه های ۵۷ گرمی از خمیر را از طریق اسپاتولا برش زده که حدود ۴۰ عدد رول کوچک ایجاد میشود.

اجازه تا تکه های خمیر چند دقیقه استراحت نماید.سپس آنها را به شکل توپ در آورید.

توپ های خمیری را با آرد پوشش داده آنها را روی کاغذ روغنی با فاصله ۵ سانت از یکدیگر قرار دهید.

روی آنها را با حوله ای نمناک پوشانده اجازه دهید تا طی یک ساعت دیگر حجیم تر از قبل شوند.

فر را ۲۰ دقیقه قبل از قرار دادن توپ های خمیری روی ۲۳۲ درجه سانتیگراد تنظیم کرده روشن کرده تا گرم شود.در قفسه پایینی قالب آلومینیومی قدیمی ای قرار دهید.

روی رول ها با چاقوی نوک تیز یا تیع ژیلت تمیز چاک یا شکاف ایجاد نمایید.

توپ های خمیری را داخل فر از قبل گرم شده روی طبقه بعدی (طبقه بعد از طبقه زیرین) قرار دهید.

یک پیمانه آب به داخل قالب آلومینیومی ریخته به سرعت در فر را ببندید.

به کمک اسپری حاوی آب دیواره های داخلی فر را دو الی سه بار طی ۵ دقیقه اول پخته خیس کرده  نان ها را به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه پخت نمایید.

بعد از پخت نان ها را خارج کرده روی قفسه فلزی یاسیمی قرارشان دهید.

نان ها را بلافاصله سرو نمایید.آنها بایستی گرم و کریسپی سرو شوند.

منبع

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

تارت گوجه فرنگی،پنیربز و ریکوتا،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم: خمیر هزارلای آماده ۱ پیمانه ۲۵۰ گرمی پنیر ریکوتا نصف پیمانه پنیر بز …

پاسخی بگذارید