پنج شنبه , ۳۰ خرداد ۱۳۹۸
خانه / انواع دسرها / انواع دسرهای دیگر / کیک پنیری،به شیوه اهالی کشور آلمان

کیک پنیری،به شیوه اهالی کشور آلمان

مواد لازم:

به جهت تهیه خمیر:

  • ۲ پیمانه آرد همه منظوره
  • نصف بسته خمیر مایه خشک اکتیو(۱ قاشق چایخوری سرپر)
  • نصف پیمانه شیر ولرم(۴۳ درجه سانتیگراد)
  • ۲ قاشق غذاخوری کره در دمای اتاق
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر
  • یک چهارم  قاشق چایخوری نمک

به جهت تهیه ماده داخلی کیک:

  • ۵ قاشق غذاخوری کره،نرم شده در دمای محیط
  • ۱ قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو
  • ۶ قاشق غذاخوری شکر
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • یک و نیم پیمانه پنیر کوارک یا ماست چکیده
  • ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

به جهت تهیه تاپینگ استروزل:

  • یک و نیم پیمانه آرد همه منظوره
  • دو سوم پیمانه شکر
  • یک چهارم قاشق چایخوری نمک
  • یک چهارم قاشق چایخوری دارچین
  • ۸ قاشق غذاخوری کره سرد

طرز تهیه:

دو پیمانه آرد را داخل کاسه ای بزرگ ریخته یک گودال وسط آرد به کمک پشت قاشق ایجاد نمایید.در گودال ایجاد شده مخمر خشک،شیر ولرم،یک پینچ شکر را ریخته  این سه ماده را اندکی با یکدیگر میکس کرده طوری که مقداری از آرد گفته شده داخل مخلوط این سه مواد گشته آن را در مکانی گرم به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.

بعد از اینکه خمیر مایه به عمل آمده کف کرد، دو قاشق غذاخوری کره،دو قاشق غذاخوری شکر و یک چهارم قاشق چایخوری نمک را به شیر اضافه نموده همگی مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید.(میتوانید از همزن برقی استفاده نمایید.)به همزدن تا زمانیکه خمیر تشکیل شده یکدست شده به شکل توپ در آید ادامه دهید.در صورت نیاز مقداری کم آرد بیشتر به خمیر اضافه نمایید.خمیر را به شکل گرد در آورده آن را داخل کاسه ای چرب شده قرار داده روی آن را پارچه نمناک کشیده اجازه دهید تا به مدت ۳۰-۱۵ دقیقه استراحت نماید.

خمیر را روی سطح اندکی آرد پاشی شده قرار داده با وردنه آن را به شکل مستطیلی به ابعاد۲۳×۳۳ سانت باز کرده و خمیر مستطیلی را داخل قالب مستطیلی اندکی چرب شد به ابعاد مذکور قرار داده لبه های خمیر را به دیواره به آرامی فشار داده به خمیر اجازه دهید تا طی مدتی که ماده داخلی و تاپینگ را با یکدیگر میکس مینمایید استراحت نماید.

به جهت تهیه ماده داخلی:

داخل کاسه ای متوسط ۵ قاشق غذاخوری کره،پوست رنده شده لیمو و ۶ قاشق غذاخوری شکر را طی مدت ۲ دقیقه هم زده طوری که کرم رنگ شود.یک عدد تخم مرغ را به مخلوط یاد شده اضافه نموده تا زمانیکه نرم و به رنگ روشن گردد آن را هم بزنید.کوارک یا ماست چکیده را به محتویات اضافه نموده تا زمانیکه مخلوط یاد شده یکدست گردد آنها را با یکدیگر میکس نمایید.نشاسته ذرت را روی مخلوط پاشیده با بقیه مواد میکس نمایید.

ماده داخلی را روی خمیر قرار گرفته داخل قالب ریخته به طور یکسان به سرتاسر خمیر آن را پخش نمایید.فر را از قبل در دمای ۱۷۷ درجه سانتیگراد تنظیم نموده روشن کرده تا گرم شود.

به منظور تهیه تاپینگ استروزل:

داخل کاسه ای کوچک یک و نیم پیمانه آرد،دو سوم پیمانه شکر،یک چهارم قاشق چایخوری نمک و دارچین را با یکدیگر میکس نمایید.۷ قاشق غذاخوری کره را به داخل آرد اضافه کرده تا زمانی که خرده های درشتی ایجاد شود آن ها را با یکدیگر میکس نمایید.این خرده ها را روی سرتاسر ماده داخلی کوارک بریزید.

کیک را به مدت ۳۰ دقیقه یا تا زمانیکه اندکی قهوه ای رنگ شده بپزید.ماده داخلی کیک هرچقدر که خنک تر شود بیشتر جا میافتد.

این کیک را میتوانید بخوبی فریز نمایید.بعد از اینکه یخ آن آب شد آن را چند دقیقه داخل فر ۱۷۷ درجه سانتیگراد قرار داده تا ترد شود و سپس میل نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

توکینیو دی سیلو،مخصوص کشور اسپانیا

مواد لازم: ۶ عدد زرده تخم مرغ ۲۶۰ گرم شکر ۲۹ میلی لیتر آب به …

دیدگاهتان را بنویسید