سه شنبه , ۳۰ بهمن ۱۳۹۷
خانه / غذاها / کارهای خمیری / انواع کارهای خمیری / پای پیاز،به شیوه اهالی کشور آلمان

پای پیاز،به شیوه اهالی کشور آلمان

مواد لازم:

  • ۳ پیمانه آرد
  • یک و نیم قاشق چایخوری خمیرمایه خشک اکتیو
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • یک و پنچ هشتم پیمانه آب ولرم
  • ۴-۵ عدد پیاز
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن کانولا
  • ۱ قاشق غذاخوری کره
  • ۱ پینچ شکر قنادی
  • سه چهارم پیمانه خامه
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • زرده یک عدد تخم مرغ
  • پودر جوز هندی/فلفل
  • اختیاری:نیم الی یک قاشق چایخوری زیره

طرز تهیه:

به جهت تهیه خمیر:

بعضی ها ترجیح میدهند که خمیرمایه فوری و نمک را به داخل آرد اضافه  کرده با یکدیگر مخلوط کرده سپس به آن آب گرم را اضافه نموده همگی را دوباره تا زمانیکه خمیری یکدست ایجاد شود مخلوط نمایند.شما همچنین میتوانید خمیرمایه را جداگانه داخل آب ولرم همراه با یک پنیچ شکر ریخته حل کرده تا طی مدت ۲۰-۱۰ دقیقه کف کرده به عمل آید.

بعد از اینکه خمیر یکدست و کشسان شد آن را به صورت یک توپ در آورده روی آن را اندکی چرب نموده آن را داخل کاسه اندکی چرب شده قرار داده روی سر باز کاسه را با حوله نمناک تمیزی پوشانده در مکان گرم قرار داده صبر کنید تا خمیر طی مدت یک ساعت از لحاظ سایز دوبرابر گردد.

طی مدتی که خمیر در حال حجیم شدن میباشد ماده داخلی پیاز را درست کنید.پیازها را به صورت عمودی یا در تکه های کوچکتری اگر که ترجیح میدهید خرد نمایید.

دو قاشق غذاخوری  روغن و کره را داخل ماهی تابه ای بزرگ گرم نموده به آن پیازها را اضافه نموده روی شعله متوسط تفتشان دهید.در این مدت در صورت نیاز روغن اضافه کنید تا پیازها داخلش کاور شود.شکر را روی پیازها پاشیده حدود ۲۰ دقیقه دیگر پیازها را بپزید.بعد از اینکه پیازها قهوه ای رنگ و کاراملیزه شد از روی شعله بردارید.

فر را از قبل در دمای ۱۷۷ درجه سانتیگراد تنظیم نموده روشن کرده تا گرم شود.

خامه،نمک و تخم مرغ را به جهت تهیه پایه کاسترد با یکدیگر میکس نمایید.در صورت دلخواه میتوانید که پودر جوزهندی تازه یا پودر فلفل را به مخلوط تخم مرغ اضافه نمایید.

خمیر را داخل قالب کمربنددار چرب شده به قطر ۲۸ سانت یا اینکه داخل ظرف پخت مستطیلی ۲۸×۳۳ کره مالی شده به ابعاد قرار داده فشار داده مطمئن باشید که لبه هایی مرتفع با خمیر ایجاد گردد.

پیاز را روی خمیر پخش نموده روی پیاز زیره پاشیده کاسترد را روی مخلوط پیازو زیره ریخته ظرف را کج کرده تا کاسترد به طور مساوی روی کل مواد را بپوشاند.

ظرف حاوی پای پیاز را داخل فر قرار داده غذا را به مدت ۴۰ دقیقه یا تا زمانیکه کاسترد خودش را گرفته و خمیر قهو ه ای رنگ شود پخت نمایید.

غذای پخته شده را از داخل فر خارج نموده به صورت گرم سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

نان لیمویی،مخصوص کشور آلمان

مواد لازم: به منظور درست کردن نان: یک و نیم پیمانه آرد گندم کامل ۱ …

دیدگاهتان را بنویسید