چهارشنبه , ۳۰ مرداد ۱۳۹۸
خانه / غذاها / کارهای خمیری / انواع کارهای خمیری / نان لیمویی،مخصوص کشور آلمان

نان لیمویی،مخصوص کشور آلمان

مواد لازم:

به منظور درست کردن نان:

  • یک و نیم پیمانه آرد گندم کامل
  • ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • ۱ پیمانه پسته(به صورت خام با اضافه یک قاشق غذاخوری جهت تزئین)
  • نصف پیمانه کره
  • سه چهارم پیمانه شکر قنادی
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • نصف قاشق چایخوری عصاره خالص وانیل
  • ۱ قاشق چایخوری عصاره لیمو(خالص،اختیاری)
  • ۱ قاشق غذاخوری پوست رنده شده لیمو
  • ۳ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

به منظور تهیه لعاب لیمویی:

  • نیم پیمانه پودر شکر
  • ۲-۳ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
  • ۱ قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو

به منظور تزئین نان:

  • ۱ قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو رنده شده

طرز تهیه:

فر را از قبل در دمای ۱۷۷ درجه سانتیگراد تنظیم نموده روشن کرده تا گرم شود.

قالب نان کوچکی به ابعاد۲۳x10x5 سانت را چرب کرده به کناری بگذارید.

داخل کاسه ای جداگانه آرد گندم،بکینگ پودر و نمک را ریخته همگی را با یکدیگر به سرعت هم بزنید.

پسته ها را به تکه های خیلی کوچکی خرد کرده سپس آنها را داخل غذاساز یا بلندر ریخته درحدی آنها را بزنید که مثل پودر سوخاری بشوند.

داخل همزن برقی کره و شکر قنادی را ریخته تا جایی که به رنگ و قوام خامه ای برسند.(در حدود سه دقیقه)

تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط شکر و کره  اضافه نموده در هر بار اضافه کردن با هم زن مخلوط را اضافه نموده سپس تخم مرغ بعدی را اضافه نمایید.

عصاره های گفته شده را به مخلوط مذکور اضافه نموده با آن همشان بزنید.

آب لیموی تازه را به مخلوط مذکور اضافه نمایید.

پوست رنده شده لیموی تازه،تمامی پودر پسته به غیر از دو قاشق غذاخوری از آن را به مخلوط تخم مرغی اضافه نموده آنها را کاملا با یکدیگر ترکیب نمایید.

سرعت همزن را کم کرده به تدریج و کم کم اجزای ترکیبی خشک(مخلوط آرد،بکینگ پودر،نمک) را به مخلوط  مرحله قبل اضافه نموده تا زمانی که همگی کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.

مخلوط نهایی یا همان خمیر تولید شده را به داخل قالب نان منتقل نموده آن را داخل فر از قبل گرم شده قرار داده به مدت ۴۵-۴۰ دقیقه یا تا زمانی که بخش رویی آن طلایی متمایل به قهوه ای رنگ شده و چاقوی فرو برده شده در بخش میانی آن بعد از خارج شدن تمیز بیرون بیاید نان را بپزید.

بعد از پخت نان را از فر خارج نموده اجازه دهید طی مدت ۱۵ دقیقه خنک شود.

نان را از داخل قالب خارج نموده آن را روی قفسه فلزی ای که روی سینی فر حاوی کاغذ روغنی است قرار داده اجازه دهید تا قبل از ریختن لعاب لیمویی روی آن،نان کاملا خنک شود.

به منظور تهیه لعاب لیمویی:

شکر قنادی و آب لیموی تازه را با یکدیگر به سرعت هم بزنید.

پوست رنده شده لیمو را به مخلوط  بالا اضافه نموده آن را نیز با آن طی هم زدن سریع ترکیب نمایید.

لعاب بهتراست تا حدودی غلیظ اما در هر صورت روان باشد.(حالت روان داشته باشد.)در صورتی که خیلی غلیظ شده باشد به آن مقدار بیشتری آب لیمو یا آب معمولی اضافه نمایید.در صورتی که رقیق شده باشد پودر شکر بیشتری به آن اضافه نمایید.اجزای ترکیبی مرطوب یا خشک را به تدریج و کم کم به لعاب اضافه نموده تا به قوام دلخواه برسد.

لعاب لیمویی را  به طور یکسان روی کل  نان خنک شده ریخته پوست رنده شده لیموی تازه و پسته خرد شده را روی لعاب ریخته تا نان شکیل تر گردد.(پسته اختیاری است)

زمانی که لعاب سفت شده و خودش را روی نان گرفت،نان را اسلایس کرده داخل بشقاب سرو قرار دهید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

تارت گوجه فرنگی،پنیربز و ریکوتا،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم: خمیر هزارلای آماده ۱ پیمانه ۲۵۰ گرمی پنیر ریکوتا نصف پیمانه پنیر بز …

پاسخی بگذارید