پنج شنبه , ۳۰ خرداد ۱۳۹۸
خانه / انواع دسرها / انواع دسرهای دیگر / کیک بلک فارست(کیک جنگل سیاه)،مخصوص کشور آلمان

کیک بلک فارست(کیک جنگل سیاه)،مخصوص کشور آلمان

مواد لازم:

  • یک و دو سوم پیمانه آرد
  • ۱ قاشق چایخوری کربنات سدیم
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۱۱۵ گرم شکلات غیر شیرین
  • نیم پیمانه آب
  • نیم پیمانه کره
  • یک و سه چهارم پیمانه شکر
  • ۳ عدد تخم مرغ
  • ۱ قاشق چایخوری عصاره گیلاس یا عصاره وانیل
  • سه چهارم پیمانه شیر
  • نیم پیمانه برندی گیلاس(نوعی مشروب میباشد)

به منظور تهیه ماده داخلی گیلاس:

  • ۱ قوطی ۴۲۶ گرمی گیلاس شیرین موجود در شیره غلیظ
  • ۴ قاشق چایخوری نشاسته ذرت
  • ۳ قاشق غذاخوری برندی گیلاس

به منظور تهیه خامه هم زده شده:

  • یک و سه چهارم قاشق چایخوری ژلاتین
  • سه قاشق غذاخوری بااضافه دو قاشق چایخوری لیکور گیلاس سرد یا آب
  • سه و نیم پیمانه خامه

به منظور تهیه تاپینگ:

  • ۱۲ عدد گیلاس
  • ۳ نوع مختلف از شکلات تخته ای(شکلات سیاه،شکلات شیری و شکلات سفید)

طرز تهیه:

به منظور درست کردن کیک:

دو عدد قالب کیک گرد به قطر ۲۳ سانت را چرب و آردپاشی کرده فر را از قبل در دمای ۱۷۷ درجه سانتیگراد تنظیم کرده روشن کرده تا گرم شود.داخل کاسه ای در ابتدا آرد،کربنات سدیم و نمک را به سرعت با یکدیگر ترکیب نموده به کناری بگذارید.داخل ظرفی که مقاوم در مقابل حرارت مایکروویو میباشد شکلات را همراه با آب، ریخته  تا داخل مایکروویو آب نمایید.ابتدا طی مدت یک دقیقه آن را داخل مایکروویو قرار داده چک نمایید اگر که آب نشده بود به مایکروویو نمودن تدریجی شکلات به مدت ۱۰ ثانیه ادامه دهید.مخلوط را به کناری بگذارید.داخل کاسه بزرگ کره و شکر را هم زده به آن تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه نموده در هر بار اضافه نموده آن ها را میکس نمایید.وانیل را نیز اضافه کرده همگی را با یکدیگر مخلوط نمایید.

شکلات را به مخلوط تخم مرغ کم کم و به تدریج اضافه نموده در هربار اضافه نمودن آن را هم زده در آخر کاملا تمامی شکلات را با مخلوط تخم مرغی ترکیب نمایید.مخلوط آرد را با شیرمتناوبا به مخلوط شکلات و تخم مرغ اضافه نموده همگی را دوباره با یکدیگر ترکیب نموده تا خمیر شکل گیرد.خمیر را به داخل قالب های آماده شده ریخته کیک را به مدت ۳۵-۲۷ دقیقه تا زمانیکه لبه های کیک از قالب جدا شده فاصله گرفته و اگر که خلال دندانی را به داخل کیک وارد نمودید تمیز بیرون آمد بپزید.کیک پخته شده را از داخل فر خارج نموده روی هر لایه از کیک یک چهارم پیمانه از برندی گیلاس را ریخته اجازه دهید کیک طی مدت دو دقیقه داخل قالب استراحت نماید.کیک را از قالب خارج نموده روی قفسه های سیمی پخت قرارش دهید.اجازه دهید تا کیک قبل از نهایی کردن دسر کاملا خنک شود.

به منظور درست کردن ماده داخلی گیلاس:

داخل قابلمه ای کوچک شیره گیلاس ها را ریخته(گیلاس ها را جدا نموده) نشاسته ذرت را به آن اضافه نموه هر دو را هم زده تا زمانیکه بخوبی با یکدیگر میکس شود.اجازه دهید تا مخلوط بجوش آمده به مدت دو دقیقه به جوشیدن ادامه داده تا ترکیب غلیظ شود.

مخلوط را از روی شعله برداشته دو قاشق غذاخوری برندی گیلاس را به مخلوط اضافه نموده هر دو را هم زده گیلاس ها را اضافه نموده اجاره دهید تا گیلاس ها طی درست کردن ماده خامه ای هم زده شده خنک شود.

به منظور تهیه رویه خامه ای هم زده شده:

ژلاتین را داخل برندی گیلاس سرد یا آب به مدت ۵ دقیقه بخیسانید.

کاسه حاوی ژلاتین خیسانده شده مقاوم در برابر حرارت  را روی آب در حال جوش قرار داده تا ژلاتین موجود در آن  حل شود.خامه راب ه صورت سریع هم زده تا زمانیکه سفت شود.

ژلاتین ذوب شده را به یکباره داخل خامه  طی هم زدن ریخته،هم زدن را زمانیکه خامه به شکل قله ای نرم درآمده ادامه دهید.

برای نهایی کردن کیک:

روی بشقاب سرو لایه پایینی کیک را قرار داده ماده داخلی گیلاس را روی لایه پایینی ریخته پخش کرده یک پیمانه خامه هم زده شده را با قاشق روی گیلاس ریخته لایه کیک باقیمانده را روی لایه خامه ای قرار داده نیمی از خامه هم زده شده  را به منظور کاور و روکش کردن روی کیک استفاه نمایید.مابقی را برای روکش کردن اطراف کیک استفاده نمایید.

کیک را داخل یخچال قرار داده هنگامی که در حال استراحت میباشد با استفاده از پوست کن شکلات های تخته ای را تراشیده تا اشکالی مثل مارپیچ فر مانند از شکلات ها بدست آید.در صورتی که دستتان گرم میباشد در اثر تماس با شکلات ها میتواند باعث شود که آنها آب شوند بنابراین جهت جلوگیری دست خود را با آب سرد شسته خشک کرده سپس به ایجاد منحنی یا مارپیچ های شکلاتی ادامه دهید.

کیک را از داخل یخچال خارج نموده کل کیک را با اشکال ایجاد شده از شکلات تخته ای پوشانده گیلاس ها را همراه با چوب آن در سرتاسر لبه کیک کیک بچینید.

منبع

 

در کانال های تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

توکینیو دی سیلو،مخصوص کشور اسپانیا

مواد لازم: ۶ عدد زرده تخم مرغ ۲۶۰ گرم شکر ۲۹ میلی لیتر آب به …

دیدگاهتان را بنویسید