پنج شنبه , ۲ خرداد ۱۳۹۸
خانه / غذاها / کارهای خمیری / انواع کارهای خمیری / اشمالتسکوهیهن(دونات کوچک)،به شیوه اهالی کشور آلمان

اشمالتسکوهیهن(دونات کوچک)،به شیوه اهالی کشور آلمان

مواد لازم:

  • یک و نیم پیمانه/۲۵۰ گرم آرد همه منظوره(با اضافه مقداری بیشتر جهت بخش وردنه کردن)
  • نیم پیمانه/۱۲۵ میلی لیتر شیر گرم شده
  • ۱ قاشق چایخوری خمیرمایه خشک اکتیو
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر
  • ۱ عدد تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر وانیل دار یا (یک قاشق غذاخوری اضافه تر شکر)
  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • یک و نیم قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو
  • یک چهارم قاشق چایخوری نمک
  • روغن جهت سرخ کردن(طوری که ۵ سانت از ارتفاع  داخلی ظرف را به خود اختصاص دهد)

به جهت تزئین:

  • شکر قنادی

طرز تهیه:

داخل کاسه ای آرد را ریخته در میان آن گودالی درست کنید.شیر گرم را به داخل گودال ریخته خمیر مایه را روی آن قسمت پاشیده یک پینچ شکر اضافه نموده شیر را اندکی هم زده سپس با حوله ای تمیز روی ظرف حاوی مواد را پوشانده اجازه دهید تا ۱۰ دقیقه استراحت نماید.

هنگامی که مخلوط شیر شروع به کف کردن نمود تخم مرغ،مابقی شکر قنادی،شکر وانیل دار،کره،پوست رنده شده لیمو و نمک را به آن اضافه کرده همگی مواد را با همزن برقی مخلوط نموده تا زمانیکه خمیر شکل گرفته به حالت توپ گردی در آید به آن در صورت نیاز اندکی بیشتر آرد اضافه نمایید.

خمیر را تا زمانیکه نرم و یکدست شود ورز داده آن را به شکل توپی در آورده روی آن را اندکی چرب نموده داخل ظرفی قرار داده درب آن را بسته اجازه دهید تا طی مدت ۲۰ دقیقه یا بیشتر حجیم تر شود.(خمیر اندکی حجیم خواهد شد)

سطح کار را اندکی آردپاشی نموده خمیر را به شکل مستطیلی با وردنه باز کرده به گونه های ضخامت آن ۱٫۵ الی ۲٫۵ سانت گردد.به کمک کاتر پیتزا خمیر را به شکل تکه های مستطیلی یا تکه های لوزی شکل به ابعاد ۲در ۳ سانت برش بزنید.

داخل  ماهی تابه گود بزرگ در حد ۵ سانت از ارتفاع داخلیش روغن ریخته آن را گرم نمایید.

دونات ها را طی ۵-۴ بار به مدت یک و نیم دقیقه یا تا زمانیکه طلایی متمایل به قهوه ای رنگ شوند سرخ نمایید.آنها را فقط یکبار برگردانده به مدت یک و نیم دقیقه اضافه تر تا زمانیکه طرف دیگرش قهوه ای متمایل به طلایی شود آن را سرخ نماید.

دونات ها را خارج نموده روی حوله کاغذی قرارشان داده تا روغن اضافیشان جذب حوله شود.

شکر قنادی را روی همه دونات ها الک نموده آنها را به صورت داغ سرو نمایید.

منبع

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

رولت آجیل،به شیوه اهالی اسلواکی

مواد لازم: به جهت تهیه خمیر: یک چهارم پیمانه شیر گرم به اضافه سه چهارم …

دیدگاهتان را بنویسید