شنبه , ۳ فروردین ۱۳۹۸

ترینکات،مخصوص کشور آندورا

مواد لازم:

  • نصف کلم برگ سفید به چهار قسمت برش خورده
  • ۲ عدد سیب زمینی متوسط پوست گرفته شده و به چهار قسمت برش خورده
  • ۴ تکه گوشت(به شکل نواری) خوک به صورت نگینی خرد شده
  • ۲ حبه سیر به صورت نگینی خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری جعفری تازه به صورت ریز خرد شده
  • نمک
  • فلفل سیاه

طرز تهیه:

داخل قابلمه بزرگی مخلوط آب و نمک را ریخته اجازه دهید تا به جوش آید.

سیب زمینی ها و کلم برگ را داخل آب و نمک ریخته آن را پخته تا زمانیکه نرم شوند(حدود ۴۰-۳۰ دقیقه)

زمانیکه که سبزیجات گفته شده نرم شدند آن را آبکشی نمایید.

سیب زمینی و کلم برگ را به داخل قابلمه برگردانده شعله را کم کرده اجازه دهید تا بخارپز شوند.

در این حین گوشت خوک را پخته چربی آن را نگه داشته تا در مراحل بعدی به کمکش مخلوط را سرخ نمایید.

گوشت خوک پخته شده را به تکه های کوچکی خرد نمایید.

سیب زمینی ها و کلم پخته شده را با سیب زمینی له کن له نموده و سیر نگینی خرد شده را به مخلوطشان اضافه نمایید.

به کمک قالب هایی مخلوط را قالب زده روی هر کدام از  اشکال ایجاد شده گوشت خوک ریز خرد شده قرار داده آنها را داخل چربی نگه داشته خوک سرخ کرده تا زمانیکه طلایی متمایل به قهوه ای رنگ شوند.آنها را به سمت دیگرشان برگردانده سرخشان نمایید.

ترینگات ها را از داخل قابلمه خارج نموده با جعفری خرد شده تزئینشان نمایید.

در صورتی که بخواهید یک عدد ترینکات بزرگ درست کنید داخل ماهی تابه چربی خوک را ریخته اجازه دهید تا گرم شود سپس همه مخلوط گفته شده را به کف ماهی تابه ریخته فشار داده تکه های خوک را روی آن قرار داده هر دو طرفش را تا حد اینکه طلایی متمایل به قهوه ای رنگ شوند سرخ نمایید.

کل آن را هنگام سرو برش زده روی تکه ها را با جعفری خرد شده تزئین نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

کباب بوقلمون،به شیوه هندی ها

مواد لازم: ۵۰۰ گرم گوشت چرخ شده بوقلمون ۱ عدد پیاز متوسط نگینی خرد شده …

دیدگاهتان را بنویسید