شنبه , ۳ فروردین ۱۳۹۸
خانه / غذاها / انواع غذا با گوشت قرمز / تافل-اشپیتز(خوراک گوشت آبپز)،به شیوه اهالی کشور اتریش

تافل-اشپیتز(خوراک گوشت آبپز)،به شیوه اهالی کشور اتریش

مواد لازم:

  • تقریبا دو کیلوگرم گوشت گاو
  • ۷۵۰ گرم استخوان گاوی
  • ۳ عدد هویچ
  • ۳ عدد شلغم/زردک
  • ۱ شاخه کرفس کوچک
  • ۱ عدد پیاز
  • ۲ عدد برگ بو
  • پودر فلفل سیاه
  • ۲ عدد میوه ارس(به عنوان ادویه استفاده میشود)
  • تره خرد شده

طرز تهیه:

قابلمه ای بزرگ را پر از آب سرد نموده استخوان های گاوی را شسته آنها را داخل آب ریخته اجازه دهید تا داخل آب در حال جوش آب پز شود.

رباط و رگ و پی و پوست را از گوشت گاوی جد نموده اما چربی روی آن باقی بماند.

گوشت،برگ بو،پودر فلفل سیاه و میوه ارس را داخل آب قرار داده اجازه دهید تا به مدت دو الی دو ساعت و سی دقیقه زیر نقطه جوش به جوشیدن ادامه داده بپزند.در این حین مدام چربی ایجاد شده را از روی آب بردارید.

پیاز پوست گرفته شده را حلقه حلقه نموده داخل قابلمه ای بدون چربی آن را تا زمانی که قهوه ای تیره رنگ شود سرخ نمایید.

سبزیجات را به صورت مکعب های درشتی خرد نموده به همراه پیاز به گوشت اضافه نمایید.بمدت یک ساعت دیگر به پختن کل مواد تا پخت کامل گوشت ادامه دهید.بعد از پخت گوشت را خارج نموده عصاره حاوی سبزیجات را از آن جدا نموده سپس دوباره گوشت را به داخل عصاره برگردانید.

هنگامی که گوشت را داخل عصاره هم میزنید نمک بدان اضافه نکنید در غیر اینصورت به رنگ قرمز و خشک تبدیل خواهد شد.

گوشت را اسلایس نموده داخل بشقاب آن را  قرار داده روی گوشت اندکی از عصاره را ریخته نمک به آن اضافه نموده با پاشیدن تره خرد شده روی آن آن را تزئین نموده همراه با مقدار زیادی سیب زمینی سرخ شده کریسپی،سس تره و سس سیب آن را سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

فریتر آلوبخارا،مخصوص کشور اتریش

مواد لازم: ۱۶ عدد آلوبخارای آبدار(هسته اش خارج شده) ۲۵۰ میلی لیتر آب سیب ۴۰ …

دیدگاهتان را بنویسید