پنج شنبه , ۲ خرداد ۱۳۹۸
خانه / غذاها / انواع پلو / پلو گوشت،به شیوه اهالی کشور اتریش

پلو گوشت،به شیوه اهالی کشور اتریش

  • مواد لازم:
  • ۱ کیلوگرم گوشت گوساله
  • ۳۰۰ گرم برنج
  • عصاره گوشت یا عصاره سبزیجات
  • ۵۰۰ گرم پیاز به صورت حلقه ای برش خورده
  • یک عدد سیر درسته(مجموعه ای از چند عدد سیر،هر یک از سیرها به دو نیم شده)
  • ۲۰۰ میلی لیتر شراب قرمز
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر پاپریکا
  • ۱ قاشق شکر
  • ۳۰۰ گرم گوجه فرنگی پوست گرفته شده
  • ۱ عدد برگ بو
  • زیره
  • ۴ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان
  • ۲ عدد فلفل(قرمز و سبز)
  • نمک
  • پودر فلفل
  • آرد
  • روغن جهت تفت دادن غذا
  • کره
  • مرزنگوش یا آویشن جهت تزئین

طرز تهیه:

گوشت را پاک کرده آن را  به تکه های لقمه ای و خورشتی خرد نموده با فلفل و نمک طعمدارش نمایید.آرد را روی آن پاشیده داخل ماهی تابه ای که مقاوم در برابر حرارت فر میباشد گوشت را داخل روغن زیتون به سرعت سرخ نموده از داخل ماهی تابه آن را خارج نموده پیازها را داخل ماهی تابه ریخته تا زمانی که نیمه شفاف شوند آنها را تفت داده سپس برگ بو،تخم زیره،شکر و مرزنگوش را اضافه نموده گوشت را مجددا به محتویات اضافه کرده ماهی تابه حاوی محتویات را داخل فری که از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده قرار داده غا را به مدت ۴۰ دقیقه بپزید.حدود ۳۰۰ میلی لیتر از عصاره گوشت را از صافی رد کرده آن را به جهت پخت پلو استفاده نمایید.بعد از حدود ۴۰ دقیقه پودر پاپریکا را به داخل غذا اضافه نموده همگی مواد را با یکدیگر هم زده و به سرعت شراب قرمز و مابقی عصاره گوشت را به داخل خورشت اضافه نمایید.سیر و گوجه فرنگی ها را اضافه نموده به مدت ۸۰-۶۰ دقیقه غذا را بپزید.در طی این مدت به طور مرتب گوشت را داخل عصاره پشت و رو نمایید.

حدود ۲۰ دقیقه قبل از اینکه گوشت بپزد برنج را داخل کره تفت داده حدود ۳۰۰ میلی لیتر از عصاره را به داخل برنج اضافه کنید.۱۵۰ میلی لیتر عصاره بیشتری را به برنج اضافه نموده اجازه دهید تا به جوش آمده با هم زدن مرتب برنج را به مدت ۱۸ دقیقه یا تا زمانیکه پخت شود بپزید.در صورت نیاز عصاره بیشتری را به برنج اضافه نموده تا حدی که نرم و خامه ای مانند شود.پنیر پارمزان و تکه ای از کره را به داخل برنج اضافه نموده هنگامی که برنج در حال پخت است فلفل دلمه ای ها را پاک کرده دانه هایش را خارج نموده آنها را به صورت نواری خرد نموده داخل روغن زیتون بپزید.

زمانیکه گوشت پخت آن را خارج کرده گرم نگهش دارید.اگر که سس خیلی غلیظ شده است با مقداری عصاره آن را رقیق بنمایید.سس را از صافی رد کرده آن را مزه دار نمایید.

خورشت گوشت  را با پلو داخل بشقاب گود گرمی سرو نمایید.فلفل های نواری خرد شده را اندکی داخل روغن زیتون تفت داده روی بشقاب قرار دهید.غذا را با مرزنگوش یا آویشن تزئین نموده سس را روی آن بریزید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

کوفته قلقلی،به شیوه اهالی کشور ارمنستان

مواد لازم: نصف یک اسلایس نان یک چهارم پیمانه شیر یک پیمانه جعفری به صورت …

دیدگاهتان را بنویسید