شنبه , ۳ فروردین ۱۳۹۸
خانه / غذاها / کارهای خمیری / انواع کارهای خمیری / ازتهاتسی -توغتئه- لازاخا،مخصوص کشور اتریش

ازتهاتسی -توغتئه- لازاخا،مخصوص کشور اتریش

مواد لازم:

  • ۸ عدد سفید تخم مرغ
  • ۲۰۰ گرم شکر قنادی
  • یک عدد لیمو(پوست)
  • ۱ پینچ پودر دارچین
  • ۱۵۰ گرم بادام رنده شده
  • ۴۰ گرم آرد
  • ۳۰۰ میلی لیتر شیر
  • ۱۵۰ گرم شکر
  • یک عدد غلاف حاوی وانیل
  • ۴۰ گرم پودر کاسترد وانیل
  • ۳ عدد زرده تخم مرغ
  • ۲۰ میلی لیتر برندی گیلاس
  • ۳۰۰ گرم کره
  • ۸۰ گرم مربای هویچ
  • ۲۰ میلی لیتر رام
  • ۳۰۰ گرم فوندانت(شربت غلیظ شکر سفید)
  • کاکائو
  • ۲-۳ قاشق غذاخوری بادام برشته شده

طرز تهیه:

فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم نموده روشن کرده تا گرم شود.

سفیده های تخم مرغ را همراه با دو سوم شکر قنادی به سرعت هم زده سپس پوست لیمو،دارچین و مابقی شکر قنادی را به مخلوط سفید تخم مرغ اضافه نموده و همگی را به سرعت هم بزنید تا زمانیکه مخلوط حاصل سفت و براق گردد.با دقت بادام ها و آرد الک شده به مخلوط مذکور اضافه نموده دوباره همگی را با یکدیگر ترکیب نمایید.

شش عدد دایره به قطر ۲۴ سانتی متر روی کاغذ روغنی رسم نموده جدا کرده روی هر یک از کاغذ روغنی های دایره ای  لایه نازکی از مخلوط مذکور را ریخته پخش نموده هر یک را تا حد اینکه به رنگ قهوه ای روشن درآیند داخل فر از قبل گرم شده ای که درب اندکی باز است به مدت ۱۰-۸ دقیقه بپزید.کف هر یک از کیک ها را به کمک اسپاتولا از کاغذ روغنیشان جدا کرده(چسبندگی آن ها را به کاغذ روغنی رفع نموده)اجازه دهید تا خنک شوند.

به منظوردرست کردن ماده داخلی خامه ای:

کره را تا زمانی که حالت خامه ای مانند پیدا کرده نرم شود هم بزنید.دو سوم شیر،شکر،غلاف وانیل را داخل قابلمه ای ریخته مخلوطشان را گرم نمایید.مابقی شیر،پودر کاسترد،زرده های تخم مرغ و برندی گیلاس را با یکدیگر مخلوط نموده تا زمانیکه یکدست و نرم و روان شوند.سپس آنها را با مخلوط شیر ترکیب نمایید.اجازه دهید تا ترکیب بدست آمده خنک شود.

کاسترد خنک شده را به داخل مخلوط کره ای خامه ای مانند اضافه نموده هر دو را هم زده تا زمانیکه ماده خامه ای کره ای نرم و یکدستی شکل گیرد.

ماده خامه ای را روی پنج لایه از کیک های تهیه شده ریخته پخش نموده و کیک ها را روی یکدیگر قرار دهید.مقداری از خامه را برای پایان کار نگه دارید.ششمین لایه را به صورت وارونه(برعکس) روی سطح کار قرار دهید.

مربا و رام را گرم کرده مخلوطشان را روی لایه ششم پخش کرده فوندانت را تا نهایت ۴۰ درجه سانتیگراد گرم نموده بعد از اندکی خنک شدن آن را روی لایه ششم حاوی مخلوط مربا ریخته ۳-۲ قاشق از آن را جهت الگوی  تزئین نگه دارید.به سرعت به اسپاتولا آن را صاف نمایید.این لایه از کیک را روی بالای کیک قرار دهید یعنی به عنوان بالاترین لایه کیک یا رویی ترین لایه کیک در نظر بگیرید.روی اطراف کیک مابقی ماده خامه ای کره ای را مالیده به عبارتی اطراف کیک را با آن کاور یا روکش کرده بادام های برشته شده  را دور تا دور یا همان اطراف کیک بچسبانید.

به جهت تزئین روی کیک:

مقداری کاکائو را داخل فوندانت ریخته هر دو را همزده و مخلوط را داخل قیف قنادی ریخته به فاصله حدود دو سانت از یکدیگر دایره هایی تو در تو شکل داده سپس با پشت چاقو از مرکز دایرها(مرکز تمامی دایره ها مشترک است) قطرهایی عمود بر هم رسم کرده طوری که محیط دایره ها قطع نماید.

اجازه دهید تا داخل یخچال تا زمانی که بخواهید برش زده و سرو نمایید استراحت نماید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

خوراک ماهی قزل آلا

مواد لازم: ۸ تکه فیله  ماهی قزل آلای کوچک ۲ مشت پر اسفناج ۴ قاشق …

دیدگاهتان را بنویسید