پنج شنبه , ۲ خرداد ۱۳۹۸
خانه / غذاها / انواع غذا با گوشت ماهی / خوراک ماهی قزل آلا

خوراک ماهی قزل آلا

مواد لازم:

  • ۸ تکه فیله  ماهی قزل آلای کوچک
  • ۲ مشت پر اسفناج
  • ۴ قاشق غذاخوری تخم خاویار ماهی قزل آلا
  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • نمک
  • پودر فلفل سفید
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • جعفری به جهت تزئین

به منظور تهیه سس:

  • ۱۰۰ میلی لیتر شراب سفید
  • ۲۰ میلی لیتر شراب نویلی پرات(نوعی شراب سفید از نوع ورموث)
  • ۳۰۰ میلی لیتر عصاره ماهی
  • ۱ قاشق غاخوری ترب کوهی رنده شده یا خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری کره سرد
  • نمک

به جهت تهیه خمیر پاستا:

  • ۱۶۰ گرم ارد
  • ۸۰ گرم آرد سمولینا
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۲ عدد زرده تخم مرغ
  • آرد به جهت پاشیدن روی سطح کار
  • تخم مرغ جهت مالیدن
  • نمک

طرز تهیه:

به جهت تهیه خمیر پاستا:

آرد،آرد سمولینا،تخم مرغ کامل،زرده تخم مرغ،یک پینچ نمک و مقداری آب را با یکدیگر مخلوط نموده این مخلوط را تا جایی که خمیر سفتی بدست آید ورز دهید.خمیر را داخل پلاستیک قرار داده در جایی سرد به مدت حداقل یک ساعت آن را قرار داده تا استراحت نماید.به کمک وردنه خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به صورتی که نازک گردد باز کرده روی آن اشکال مربعی به ابعاد   ۸×۸ سانتی متر ایجاد نمایید.یکی از گوشه های خمیر مربعی شکل را گرفته شروع به رول کرده تا به گوشه دیگری که مقابل این گوشه بود برسید. به گوشه هایی که به هم رسیده اند تخم مرغ مالیده به همدیگر پرسشان نموده تا محکم نگه داشته شوند.

به جهت تهیه سس:

شراب نویلی پرات و یک سوم شراب سفید را با یکدیگر ترکیب نموده گرم کرده اجازه دهید تا زمانیکه مقدار کلشان به یک سوم برسد،بجوشند.عصاره ماهی را به این مخلوط اضافه کرده به جوشیده شدنشان ادامه داده تا زمانیکه که مقدار کلشان به ۱۵۰ میلی لیتر برسد.ترب کوهی خرد شده ،کره سرد و نمک را به محتویات گفته شده اضافه نموده همگی مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید.

فیله های بدون استخوان ماهی قزل آلا را با نمک و فلفل طعمدار نموده آنها را داخل ظرف مقاوم در مقابل حرارت فر که اندکی چرب شده است از طرف پوستشان روی کف ظرف قرار داده خود ماهی ها را نیز اندکی با روغن چرب نمایید.روی ظرف را با فویل آلومینیومی کاور نموده ماهی را داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۸۵ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه بپزید.هنگامی که ماهی درحال پخت میباشد نودل ها یا ماکارونی یا پاستا را پخته اما روی آن آب سرد نریزید.

داخل ماهی تابه کره را گرم کرده اسفناج را تا زمانیکه نرم شود داخلش تفت داده بپزید.نودل و نمک را به اسفناج  اضافه نمایید.

به هنگام سرو ماهی را با پوست یا بدون پوست قرار داده روی آن سس ریخته کنارش تخم خاویار را قرار داده روی کل غذا جعفری پاشیده غذا را سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

خوراک ماهی همراه با سس پیاز،مخصوص کشور اسپانیا

مواد لازم: ۹۰۰ گرم فیله ماهی سفید یا فیله سرخوی شمالی ۲ عدد پیاز سفید …

دیدگاهتان را بنویسید