چهارشنبه , ۳۰ مرداد ۱۳۹۸
خانه / انواع دسرها / انواع دسرهای دیگر / پودینگ فندق،مخصوص کشور اتریش

پودینگ فندق،مخصوص کشور اتریش

مواد لازم:

  • ۵۰ گرم شکلات غیر شیرین یا روکش شکلاتی(تلخ و شیرین)
  • ۳۰ گرم شکر قنادی
  • ۳ عدد زرده تخم مرغ
  • ۳ عدد سفیده تخم مرغ
  • ۳۰ میلی لیتر شراب رام
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر
  • ۵۰ گرم پودر نان سوخاری
  • ۵۰ گرم بیسکوئیت انگشتی خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری شیر
  • ۵۰ گرم فندق(یا گردو،برشته شده و رنده شده)
  • ۱ پینچ نمک
  • ۱۰۰ گرم کره( آب شده جهت چرب کردن)
  • ۳ قاشق غذاخوری شکر

به منظور تهیه سس شکلات:

  • ۱۵۰ گرم شکلات سیاه
  • ۱۵۰ میلی لیتر شیر
  • ۲۰ گرم شکر
  • ۱۰۰ میلی لیتر خامه
  • نصف یک عدد غلاف وانیل
  • ۸۰ گرم کره نرم شده
  • ۱۰ میلی لیتر برندی کنیاک
  • ۳۰۰ میلی لیتر خامه (نصف آن جهت تزئین به حالت هم زده شده است)

طرز تهیه:

قالب کوچک مخصوص سوفله را با کرم آب شده چرب نموده شکر روی کره بپاشید.قالب را داخل یخچال قرار داده(به گونه ای که مخلوط بدون اینکه از لبه ها بریزد حجیم شود.)

شکلات را داخل ظرف مقاوم در برابر حرارت ریخته آن را روی بخار آب قرار داده هم زده تا آب شود یا اینکه میتوانید آن را داخل ماکرو ویو قرار داده تا زمانی که آب شود.داخل ظرفی زرده های تخم مرغ،رام و شکر قنادی را با یکدیگر به سرعت هم زده تا زمانیکه مخلوط حاصل نرم شود.شکلات آب شده را روی این مخلوط بریزید.سفیده های تخم مرغ ها،شکر و یک پنیچ نمک را تا زمانیکه مخلوطشان نیمه سفت شود به سرعت با یکدیگر هم زده به دقت یک سوم مخلوط سفیده های تخم مرغ را مخلوط زرده تخم مرغ  و شکلات آب شده اضافه نموده با یکدیگر هم بزنید.

آرد نان سوخاری،بیسکوئیت های انگشتی خرد شده و شیر را با یکدیگر ترکیب نموده همراه با آجیل ها و مابقی سفیده های تخم مرغ به داخل مخلوط مذکور اضافه نموده سه چهارم قالب را با مخلوط نهایی پر نمایید.

یک عدد سینی فر گود را با آب طوری که دو سانت از ارتفاع داخلی اش را اشغال نماید پر نموده قالب را داخل سینی قرار دهید.کیک را داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه پخت نمایید.

به منظور درست کردن سس شکلاتی:

شیر،خامه،شکر و غلاف وانیل را داخل قابلمه ای ریخته روی شعله قرار داده تا مخلوطشان گرم شود.غلاف وانیل را از داخل مخلوط خارج نموده شکلات ریز خرد شده را به داخل مخلوط اضافه نمایید.کره را به سرعت هم زده به داخل مخلوط شکلاتی اضافه نموده حین اینکه کره را به داخل مخلوط شکلاتی اضافه میکنید آن را مرتبا هم برنید.مقداری کنیاک را به جهت اینکه سس شکلاتی بوی خوشی بدهد به آن اضافه نموده کیک های کوچک را از داخل قالبشان جدا نموده هر کدام را روی یک بشقاب قرار داده سس شکلاتی را روی هر یک ریخته با خامه هم زده شده تزئینش نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متننوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

رولت استرومبلی،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم: ۳۴۰ گرم خمیر پیتزا ۱۴۲ گرم  پنیر موزارلای اسلایس شده ۱۴۲ گرم پنیر …

پاسخی بگذارید