پنج شنبه , ۲ خرداد ۱۳۹۸
خانه / انواع دسرها / انواع دسرهای دیگر / فریتر آلوبخارا،مخصوص کشور اتریش

فریتر آلوبخارا،مخصوص کشور اتریش

مواد لازم:

  • ۱۶ عدد آلوبخارای آبدار(هسته اش خارج شده)
  • ۲۵۰ میلی لیتر آب سیب
  • ۴۰ میلی لیتر رام
  • ۱۵۰ میلی لیتر شیر
  • ۲ عدد زرده تخم مرغ
  • ۲ عدد سفیده تخم مرغ
  • ۳۰ میلی لیتر روغن
  • یک قاشق غذاخوری شکر وانیل دار
  • ۱ پینچ نمک
  • ۱۰۰ گرم آرد
  • ۲۵ گرم شکر
  • ۱۰۰ گرم خمیر بادام(مخلوط پودر بادام با شکر یا عسل)
  • ۳۰ میلی لیتر برندی برای ماده داخلی خمیر بادام
  • ۱۰۰ گرم شکلات تلخ رنده شده
  • ۴۰ گرم شکر قنادی
  • روغن(ترجیحا روغن بادام زمینی در غیر اینصورت هر روغنی)

طرز تهیه:

آلوبخاراهای حفره دار را داخل آب سیب و رام به مدت یک شب کامل بخیسانید.مایع را از آلوبخاراها را جدا کرده آلوبخاراها را آبکشی نمایید.

برای تهیه ماده داخلی خمیربادام و برندی را بخوبی با یکدیگر میکس نموده مخلوطشان را داخل قیف قنادی ریخته(با ماسوره ای که گرد است)این مخلوط را به داخل حفره آلو بخارها بریزید.

شکلات رنده شده را با شکر قنادی مخلوط نموده به جهت تهیه خمیر شیری دو سوم شیر،زرده های تخم مرغ،روغن،شکر وانیل دار و نمک را با یکدیگر مخلوط نمایید.آرد را به مخلوط زرده ها اضافه نموده هم زده تا حدی که نرم و روان و یکدست گردند.مابقی شیر را به مخلوط مذکور بیافزایید.سفیده تخم مرغ ها و شکر را تا زمانی که سفت شده هم زده به آرامی به مخلوط خمیری اضافه نموده هر دو را در همدیگر ترکیب نموده طوری که سفیده ها کاملا داخل خمیر فرو رود.از هم زدن طولانی مدت ترکیب خودداری کرده در غیر اینصورت مخلوط خمیری زیاده از حد غلیظ خواهد شد.

کره به حد کافی یا روغن سرخ کردنی را داخل ماهی تابه گودی گرم نموده آلو بخاراها را داخل مخلوط خمیری نموده آنها را داخل روغن تا حدی که طلایی متمایل به قهوه ای رنگ شوند سرخشان نمایید.

روی فریتر آلوبخارا مخلوط شکلات تلخ رنده شده و شکر قنادی ریخته آن را سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

پودینگ فندق،مخصوص کشور اتریش

مواد لازم: ۵۰ گرم شکلات غیر شیرین یا روکش شکلاتی(تلخ و شیرین) ۳۰ گرم شکر …

دیدگاهتان را بنویسید