شنبه , ۳ فروردین ۱۳۹۸
خانه / غذاها / انواع خورشت ها / خاشلاما،مخصوص کشور ارمنستان

خاشلاما،مخصوص کشور ارمنستان

مواد لازم:

  • ۲ کیلوگرم گوشت گوسفندی/گوشت گاوی
  • ۵۰۰ گرم پیاز
  • ۴ عدد گوجه فرنگی
  • ۱ کیلو گرم سیب زمینی
  • نمک
  • فلفل

طرز تهیه:

قابلمه ای بزرگ را پر از ۵ لیتر آب نمایید.

ابتدا گوشت را قرار داده اجازه دهید تا در آب در حال جوش شروع به پختن نماید.

سپس کف حاصل از گوشت را از روی آب برداشته مدت زمان زیادی طول میکشد تا گوشت بپزد اما ارزش این غذای لذیذ ارمنی را دارد.

سیب زمینی ها و پیازها را پوست گرفته به صورت گرد یا همان حلقه حلقه در سایزهای یکسان برششان بزنید.با گوجه فرنگی ها نیز همین کار را انجام دهید.

هنگامی که گوشت پخت دوباره کف حاصل از آن را از روی آب برداشته آن را برای مدتی کنار بگذارید.

اسلایس های سیب زمینی،پیاز،گوجه فرنگی و البته گوشت را داخل قابلمه ای دیگر کنار یکدیگر بچینید.

برای خلاص شدن از عصاره گوشت عجله نکنید چرا که همین عصاره خاشلاما را لذیذ و آبدار مینماید.کار چیدن لایه هایی از سبزیجات گفته شده و گوشت را ادامه داده تا زمانیکه که قابلمه پر شود.

غذا را در دمای متوسطی پخته روی شعله گاز قرار داده تا زمانیکه سیب زمینی ها نرم شوند.

شما میتوانید سبزیجات مورد نظر خود را در کنار این غذای لذیذ سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی موارد متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

قاپاما،مخصوص کشور ارمنستان

مواد لازم: کدوحلوایی ۴ کیلو گرمی ۲ پیمانه برنج سفید(بسته به سایز کدوحلوایی شما آزاد …

دیدگاهتان را بنویسید