چهارشنبه , ۳۰ مرداد ۱۳۹۸
خانه / غذاها / انواع غذاها با گوشت مرغ / هاریسه،مخصوص کشور ارمنستان

هاریسه،مخصوص کشور ارمنستان

مواد لازم:

  • یک عدد مرغ درسته تقریبا ۸۵ گرم
  • ۸ پیمانه آب
  • ۲ پیمانه گندم کامل خیسانده شده در آب سرد و سپس آب کشی شده
  • ۲ قاشق چایخوری نمک
  • زیره سبز
  • پاپریکا(اختیاری)
  • کره(اختیاری)

طرز تهیه:

مرغ را شسته آن را داخل قابلمه ای بزرگ حاوی  مخلوطی از ۸ پیمانه آب و مقداری نمک قرار دهید.اجازه دهید تا به جوش رسیده سپس شعله را به حد متوسط رسانده درب قابلمه را نیمه گذاشته مرغ را به مدت ۴۵ دقیقه الی یک ساعت یا تا زمانیکه مغزپخت شود بپزید.

مرغ را از داخل مایع یا همان عصاره خارج نموده آن را روی دیس قرار داده تا زمانیکه به حد کافی که بشود به آن دست زد خنک شود.پوست،استخوان و چربیش را جدا نموده مرغ را به تکه های کوچکتر در صورت نیاز خرد نمایید.

عصاره را از صافی رد کرده میزانش را با پیمانه اندازه گرفته به آن به میزان کافی آب اضافه نموده در حدی که کل آن ۸ پیمانه شود.

عصاره را داخل قابلمه ای بزرگ ریخته گندم،مرغ و نمک(در صورت نیاز) به داخل عصاره اضافه نموده اجازه دهید تا به جوش آمده حرارت را به حد کم رسانده کف تشکیل شده را از روی سطح  عصاره بردارید.

غذا را روی شعله خیلی کم به مدت ۴ ساعت بدون هم زدن تا زمانیکه تقریبا تمامی مایع جذب شود بپزید.

با یک قاشق چوبی دسته بلند گندم و مرغ را به شدت هم زده آن ها را له کرده تا زمانی کار هم زدن را ادامه که مخلوط حاصل شبیه به هلیم شود.در صورت نیاز نمک غذا را تنظیم نمایید.

به جهت سرو:

هاریسه را داخل کاسه هایی ریخته روی هر کدام یک تکه کره گذاشته مقداری زیره سبز یا پاپریکا روی هر یک پاشیده غذا را سرو نمایید.

منبع

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

مانتی،به شیوه اهالی کشور ارمنستان

مواد لازم: به منظور بخش داخلی مانتی: ۲۲۵ گرم گوشت چرخ کرده گوسفندی ۱عدد پیاز …

پاسخی بگذارید