پنج شنبه , ۲۹ فروردین ۱۳۹۸
خانه / غذاهای اروپایی / غذاهای کشور ارمنستان / قاپاما،مخصوص کشور ارمنستان

قاپاما،مخصوص کشور ارمنستان

مواد لازم:

  • کدوحلوایی ۴ کیلو گرمی
  • ۲ پیمانه برنج سفید(بسته به سایز کدوحلوایی شما آزاد هستید که برنج قهوه ای را با برنج سفید جایگزین نموده حالا یا کم یا زیادش نمایید.)
  • ۱ پیمانه کشمش
  • حدود ۷-۴ قاشق غذاخوری کره آب شده
  • ۶-۸ قاشق غذاخوری عسل(میتوانید مقدارش را کم یا زیاد نموده یا حتی شکر اضافه نمایید.)
  • ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
  • میوه خشک شده مثل(آلو قطره ای،زردالو،گیلاس،آلوبخارا(اختیاری))
  • آجیل(گردو،بادام،اختیاری)
  • سیب به صورت نگینی خرد شده

طرز تهیه:

کدوحلوایی را شسته سپس قسمت بالای آن را بریده آن را نگه دارید چرا که بعدا به عنوان درپوش روی کدوحلوایی خواهید گذاشت

با یک قاشق دانه ها و تخم های کدوحلوایی را از داخلش خارج نمایید.

مقداری عسل روی دیواره های داخلی کدوحلوایی ریخته تا کاملا آن را بپوشاند.

برنج را داخل آب درحال جوش ریخته آن را طی مدت ۱۵ دقیقه پخته مطمئن شوید که آن کاملا نپخته چرا که مابقی پخت زمانیکه که  داخل کدوحلوایی ریخته شود هم زمان با پخت کدوحلوایی صورت میگیرد.

داخل کاسه ای تمامی اجزای تشکیل دهنده داخل کدوحلوایی را همراه با کره،دارچین و مابقی عسل ریخته همگی را با یکدیگر میکس نمایید.

مخلوط مذکور را به داخل کدوحلوایی ریخته مقداری آب گرم نیز روی آن مخلوط بریزید.

قاپاما را به مدت یک ساعت داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.

برای چک که غذا پخته یا نه همینکه کدوحلوایی نرم شود این یعنی غذا پخته است.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

ایچ،مخصوص کشور ارمنستان

مواد لازم: ۱ پیمانه بلغور خیلی ریز ۱ عدد پیاز بزرگ به صورت ریز خرد …

دیدگاهتان را بنویسید