پنج شنبه , ۲۹ فروردین ۱۳۹۸
خانه / استارتر / انواع سالاد / ایچ،مخصوص کشور ارمنستان

ایچ،مخصوص کشور ارمنستان

  • مواد لازم:
  • ۱ پیمانه بلغور خیلی ریز
  • ۱ عدد پیاز بزرگ به صورت ریز خرد شده
  • ۱ عدد گوجه فرنگی به صورت نگینی خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری رب فلفل تند
  • ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل فرنگی شیرین
  • یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
  • ۱ دسته جعفری به صورت ریز خرد شده
  • ۳-۴ عدد پیازچه خرد شده
  • یک چهارم یا مقدار بیشتری از قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز تند
  • ۲ قاشق غذاخوری آب انار(اختیاری)
  • یک چهارم پیمانه آب لیمو
  • یک چهارم پیمانه روغن زیتون اضافه یا مقداری بیشتر در صورت دلخواه
  • نمک
  • برگ موی تازه یا برگ کاهو

طرز تهیه:

داخل قابلمه ای روغن زیتون ریخته قابلمه را روی شعله کم قرار داده پیازهای خرد شده را داخل روغن زیتون تا زمانیکه نیمه شفاف شوند تفت دهید.ادویه جات خشک،رب گوجه فرنگی و رب فلفل تند را به آن اضافه نموده همگی را به خوبی با یکدیگر هم بزنید.

گوجه فرنگی نگینی خرد شده،آب لیمو و عصاره انار را اضافه نموده همگی مواد را با یکدیگر مخلوط نموده با هر ازگاهی هم زدن اجازه دهید تا مخلوط بجوش آید.

مخلوط مذکور را از روی حرارت برداشته بلغور را به آن اضافه نموده دوباره همگی مواد را با یکدیگر بخوبی میکس نموده درب قابلمه را قرارداده اجازه دهید تا مخلوط طی مدت ۳۰-۲۰ دقیقه جا بیافتد.(در صورت خشک بودن مخلوط میتوانید به آن یک چهارم پیمانه آب اضافه نمایید.

هنگامی که غذا کاملا خنک شد جعفری خرد شده و پیازچه های خرد شده را به آن اضافه نموده دوباره غذا را هم بزنید.

ایچ را با برگ موی تازه یا برگ کاهوی تازه سرو کنید به این صورت که ابتدا به عنوان مثال برگ کاهو را کف ظرف چیده روی آن مخلوط ایچ را بریزید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

کوفته قلقلی،به شیوه اهالی کشور ارمنستان

مواد لازم: نصف یک اسلایس نان یک چهارم پیمانه شیر یک پیمانه جعفری به صورت …

دیدگاهتان را بنویسید