پنج شنبه , ۳۰ خرداد ۱۳۹۸
خانه / غذاها / انواع غذا با گوشت قرمز / کوفته قلقلی،به شیوه اهالی کشور ارمنستان

کوفته قلقلی،به شیوه اهالی کشور ارمنستان

مواد لازم:

  • نصف یک اسلایس نان
  • یک چهارم پیمانه شیر
  • یک پیمانه جعفری به صورت نگینی خرد شده
  • ۴۵۰ گرم گوشت چرخ شده گوسفندی
  • نصف یک عدد پیازمتوسط
  • ۲ حبه سیر
  • سه چهارم قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قاشق چایخوری زیره
  • ۱ قاشق چایخوری سماق
  • نصف قاشق چایخوری فلفل تند
  • یک چهارم قاشق چایخوری فلفل فرنگی
  • یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • یک پینچ جوزهندی
  • ۱ عدد سیب زمینی اسلایس شده به صورت گرد به قطر ۸ سانت و ضخامت ۶ میلی
  • ۱ عدد گوجه فرنگی اسلایس شده به صورت گرد به قطر ۸ سانت و ضخامت ۶ میلی

طرز تهیه:

گریل را روشن نموده نان را داخل شیر خیسانده تا زمانیکه تمامی شیر جذب نان شده سپس آن را له کرده تا اینکه به صورت خمیر شود.

جعفری را داخل غذاساز ریخته تا خرد شده آن را داخل کاسه ای بزرگ به همراه گوشت چرخ شده ریخته هر دو را مخلوط نموده به کناری بگذارید.

پیاز و سیر را داخل غذاساز ریخته منتظر بمانید تا به صورت خیلی ریز خرد شود.آن را به داخل کاسه ای حاوی مخلوط گوشت چرخ شده و نان اضافه نمایید.

نمک،زیره،سماق،فلفل تند،فلفل فرنگی،فلفل سیاه و جوز هندی را به مخلوط بالا اضافه نموده تمامی اجزای ترکیبی را با یکدیگر بخوبی میکس نمایید.

مخلوط گوشت  را داخل ظرفی مخصوص ریخته آن را زیر گریل قرار داده تا زمانی که قهوه ای رنگی شود(طی مدت ۱۵ دقیقه)(البته مخلوط گوشت را به صورت کوفته قلقلی در آورده کوفته ها را زیر گریل بپزید.)

آن را از داخل فر خارج نموده حرارت فر را به ۱۷۷ درجه سانتیگراد برسانید.

سیب زمینی ها و گوجه فرنگی های اسلایس شده را به مخلوط گوشت اضافه نموده به این صورت که ابتدا یک لایه سیب زمینی سپس یک لایه گوجه فرنگی قرار داده روی مخلوط گوشت به ترتیب قرار دهید.

ظرف را با فویل آلومینیومی پوشانده یا یک درب روی آن قرار داده و غذا را در طبقه وسط فر طی مدت ۴۰ دقیقه بپزید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

خوراک جگر با خامه ترش،مخصوص کشور استونی

مواد لازم: جگر گوساله ۲-۳ قاشق غذاخوری کره ۲۵۰ گرم خامه ترش نصف قاشق چایخوری …

دیدگاهتان را بنویسید