پنج شنبه , ۲۹ فروردین ۱۳۹۸
خانه / غذاها / انواع غذا با گوشت قرمز / مانتی،به شیوه اهالی کشور ارمنستان

مانتی،به شیوه اهالی کشور ارمنستان

مواد لازم:

به منظور بخش داخلی مانتی:

  • ۲۲۵ گرم گوشت چرخ کرده گوسفندی
  • ۱عدد پیاز به صورت نگینی خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  • فلفل
  • نمک

به منظور تهیه خمیر:

  • ۲۲۵ گرم آرد
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • آب
  • ۱ قاشق غذاخوری کره
  • ۱ قاشق چایخوری نمک

چاشنی های دیگر:

  • یک و یک چهارم پیمانه ماست
  • ۱ قاشق غذاخوری سماق

طرز تهیه:

داخل کاسه ای گوشت،پیاز،جعفری،فلفل و نمک را با یکدیگر ترکیب نموده داخل کره سرخ نموده تا زمانیکه کل مخلوط گوشت قهوه ای رنگ شود.آن را به کناری گذاشته تا خنک شود.

آرد و نمک را داخل ظرفی الک نموده وسط آرد چاله ای درست کرده تخم مرغ را در آن قسمت شکسته آب به مقدار لازم به این مخلوط اضافه کرده تا زمانیکه خمیر سفتی بدست آید.خمیر را بنخوبی ورز داده آن را در مکانی خنک به مدت ۳۰ دقیقه قرار داده تا خنک شود.

خمیر را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه در حدی که ضخامتش به میزان یک و نیم میلی متر شود باز کرده و روی آن مربع هایی به طول ۵ سانت ایجاد نمایید.(از خط کش استفاده نمایید تا کارتان راحت تر شود.)

نصف قاشق چایخوری از ماده داخلی گوشت را در بخش میانی هر یک از مربع ها قرار داده طبق شکل آنها را داخل خمیر پوشش دهید(طوری که شکل قایقی با خمیر درست شود)

کره را داخل ماهی تابه ای آب نموده قایق های مانتی را به صورت فشرده داخل ماهی تابه جا داده آنها را تا زمانیکه طلایی رنگ شوند پخت نمایید.

آب جوشیده شده به حد کافی که قایق ها را بپوشاند روی آنها ریخته نمک به آن اضافه نموده طی ۲۰ دقیقه مانتی ها را پخته در صورت نیاز آب جوشیده شده بیشتری به غذا اضافه نمایید.

مانتی ها را با مخلوطی از ماست و سماق و در صورت دلخواه مقداری ازعصاره حاصل از پخت غذا سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

ایچ،مخصوص کشور ارمنستان

مواد لازم: ۱ پیمانه بلغور خیلی ریز ۱ عدد پیاز بزرگ به صورت ریز خرد …

دیدگاهتان را بنویسید