پنج شنبه , ۳۰ خرداد ۱۳۹۸
خانه / استارتر / انواع سوپ / انوشاپور،مخصوص کشور ارمنستان

انوشاپور،مخصوص کشور ارمنستان

مواد لازم:

  • نیم کیلو بلغور گندم
  • نیم کیلو میوه های خشک(کشمش،زردالو،هلو،گلابی،انجیر،سیب)
  • ۱ لیوان آجیل(گردو،فندق،بادام)
  • ۱ لیوان شکر
  • ۱ قاشق چایخوری دارچین
  • ۸-۱۰ لیوان آب

طرز تهیه:

داخل قابلمه ای ۱۰-۸ پیمانه آب ریخته اجازه دهید تا به جوش آمده سپس بلغور گندم را داخلش ریخته بگزارید تا بپزد.

میوه های خشک شده و آجیل ها را خرد کرده به بلغور گندم در حال پخت اضافه نمایید.

شکر و دارچین را اضافه نموده به پخت غذا به مدت ۲ الی سه ساعت دیگر ادامه دهید.

غذا را با دانه های انار و بادام و یا بادام هندی تزئین نموده سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

کوفته قلقلی،به شیوه اهالی کشور ارمنستان

مواد لازم: نصف یک اسلایس نان یک چهارم پیمانه شیر یک پیمانه جعفری به صورت …

دیدگاهتان را بنویسید