پنج شنبه , ۳۰ خرداد ۱۳۹۸
خانه / استارتر / انواع سوپ / سوپ گازپاچو،مخصوص کشور اسپانیا

سوپ گازپاچو،مخصوص کشور اسپانیا

مواد لازم:

  • ۱ عدد خیار خرد شده
  • ۴ عدد گوجه فرنگی درشت رسده  خرد شده
  • نصف یک عدد فلفل دلمه ای(هر رنگی که مورد دلخواه است)
  • ۲ حبه سیر
  • ۱ ساقه کرفس خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
  • نصف یک عدد پیاز به چهار قسمت برش خورده
  • ۳ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک یا سرکه انگورقرمز
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • یک پینچ فلفل سیاه
  • ۱ قاشق چایخوری جعفری تازه خرد شده
  • ۱ قاشق چایخوری ریحان تازه خرد شده
  • اختیاری(یک چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز تند)

طرز تهیه:

داخل غذاساز یا بلندر تکه های خیار،گوجه فرنگی خرد شده،فلفل دلمه ای،سیر،کرفس،آب لیمو و پیاز را ریخته همگی را با یکدیگر میکس نمایید.

سرکه انگور قرمز یا سرکه بالزامیک،نمک و فلفل را به مخلوط بالا اضافه نموده دستگاه را به کار انداخته تا زمانیکه مخلوط پوره ای یکدست و روان و نرمی بدست آید.

سپس گازپاچو را داخل کاسه سرو ریخته جعفری و ریحان خرد شده را به آن اضافه کرده سوپ را همراه با آن دو هم بزنید.

کاسه سرو حاوی سوپ را با فویل یا سلفون کاور نموده داخل یخچال به مدت حداقل ۳۰ دقیقه یا تا زمانیکه آماده جهت سرو شود قرار دهید.

به هنگام سرو روی سوپ را  با سبزیجات تازه اضافه تری تزئین نموده یا اینکه روی آن  تکه های نان سوخاری برشته شده قرار داده یا با مقداری اسلایس آوکادو آن را تزئین نمایید.

سوپ را با سالاد سبزیجات تازه ، مقداری نان خانگی ،سرکه بالزامیک و روغن زیتون به عنوان وعده ای سبک و در حین حال کامل سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

خورشت دریایی،مخصوص کشور اسپانیا

مواد لازم: ۴۵۰ گرم گوشت اختاپوس ۴۵۰ گرم ماهی سفید سفت مثل سی بس ۲۲۵ …

دیدگاهتان را بنویسید