پنج شنبه , ۳۰ خرداد ۱۳۹۸
خانه / غذاها / انواع غذا با گوشت ماهی / خوراک ماهی همراه با سس پیاز،مخصوص کشور اسپانیا

خوراک ماهی همراه با سس پیاز،مخصوص کشور اسپانیا

مواد لازم:

  • ۹۰۰ گرم فیله ماهی سفید یا فیله سرخوی شمالی
  • ۲ عدد پیاز سفید خرد شده به تکه های با ضخامت ۰٫۶ سانت
  • یک چهارم پیمانه آرد به جهت غلتاندن آرد در آن
  • یک سوم پیمانه سرکه شراب قرمز یا سرکه انگور قرمز
  • ۱ عدد برگ بو
  • نصف پیمانه روغن زیتون
  • نمک
  • فلفل

طرز تهیه:

ماهی را شسته آن را با حوله کاغذی به خوبی خشک نمایید.

بشقاب بزرگی به گودی ۱٫۳ سانت را با آرد بپوشانید.

۴ قاشق غذاخوری روغن را روی شعله ملایم داخل ماهی تابه ای بزرگ ریخته حرارت دهید.

ماهی را به تکه های ۸×۸ سانت برش بزنید.

هر دو طرف تکه های ماهی را داخل آرد فرو برده بغلتانید.

تکه های ماهی را داخل ماهی تابه قرار داده هر دو طرف را تا حدی که به رنگ طلایی متمایل به قهوه ای تبدیل شوند بپزید.هنگامی که کار سرخ شدن ماهی ها به اتمام رسید آن ها را از داخل ماهی تابه خارج نموده روی بشقاب بزرگی حاوی حوله کاغذی قرارشان داده  تا روغن اضافیشان جذب حوله شود.

مابقی روغن را به داخل ماهی تابه اضافه نموده پیازها خرد شده را داخل روغن تا زمانیکه نیمه شفاف شوند تفت داده به آن سرکه و برگ بو را اضافه نموده دو دقیقه دیگر مخلوط را بپزید.

حوله کاغذی را از زیر ماهی برداشته ماهی را روی ظرف سرو قرار دهید.

سس پیاز را روی ماهی ریخته،آن را با پلوی سفید یا نان سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

خوراک لوبیا،به شیوه اهالی کشور اسپانیا

مواد لازم: نصف یک عدد پیاز نصف یک عدد فلفل دلمه ای قرمز ۲ حبه …

دیدگاهتان را بنویسید