پنج شنبه , ۲۹ فروردین ۱۳۹۸
خانه / غذاها / انواع خورشت ها / خورشت ماهی کد( ماهی روغن)،مخصوص کشور اسپانیا

خورشت ماهی کد( ماهی روغن)،مخصوص کشور اسپانیا

مواد لازم:

  • ۴۵۰ گرم ماهی روغن یا ماهی کد
  • ۳ عدد فلفل قرمز خشک شده
  • ۱ حبه سیر درشت
  • ۱ عدد پیاز سفید
  • ۱۱۵ گرم روغن زیتون جهت سرخ کردن
  • ۳ عدد فلفل سبز
  • ۳ عدد گوجه فرنگی رسیده
  • نمک

طرز تهیه:

ماهی کد نمکدار بایستی داخل آب به مدت حداقل ۲۴ ساعت ترجیحا ۴۸ ساعت قبل از پخت خیسانده شود.آب را حدود ۳-۲ بار طی دوره زمانی ۲۴ ساعت عوض کنید.اگر که ماهی به مدت ۴۸-۲۴ ساعت خیسانده نشود ماهی به قدری پر نمک خواهد بود که غیر قابل خوردن میگردد.

ماهی کد را قبل از خیساندن شسته آن را داخل ظرف شیشه ای یا کاسه قرار داده با آب پوشش دهید.هنگامی که آماده استفاده شدن شد آب را به دور ریخته ماهی را دوباره شسته و خشکش نمایید.آن را به ۸ تکه برش زده به کناری بگذارید.

ساقه فلفل های خشک را از آنها جدا کرده فلفل ها را داخل قابلمه ای حاوی گرم تا زمانیکه نرم شود بخیسانید.

سیر را پوست گرفته آن را در راستانی طولی اسلایس نمایید.پیاز را پوست گرفته آن را خرد نمایید.ساقه و دانه ها را از فلفل سبزها جدا کرده آنها را به صورت نگینی خرد نمایید.

حدود ۱۱۵ گرم روغن زیتون را داخل ماهی تابه ای بزرگ ریخته روی شعله متوسط گرم نمایید.اسلایس های سیر را داخل روغن ریخته به مدت ۲ دقیقه آن را تفت دهید.سیر ها را قبل ازاینکه قهوه ای رنگ شوند از داخل ماهی تابه خارج نموده به کناری بگذارید.ماهی را داخل روغنی که حاوی سیر بود قرار دادخ هر دو طرفشان را به مدت ۱۰-۵ دقیقه سرخ نمایید.آنها را از داخل ماهی تابه خارج نموده به کناری بگذارید.بخش گوشتی فلفل را از داخلش جدا کرده با عصاره حاصله داخل ماهی تابه مخلوطش نمایید.

داخل ماهی تابه بزرگ جداگانه ای حاوی مقداری کم روغن زیتون   پیاز،فلفل و گوجه فرنگی ها را تفت داده به مدت ۱۰-۸ دقیقه همش بزنید.وقتی که سبزیجات آماده شدند شعله را خاموش کنید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

خوراک ماهی همراه با سس پیاز،مخصوص کشور اسپانیا

مواد لازم: ۹۰۰ گرم فیله ماهی سفید یا فیله سرخوی شمالی ۲ عدد پیاز سفید …

دیدگاهتان را بنویسید