پنج شنبه , ۳۰ خرداد ۱۳۹۸
خانه / غذاها / انواع خورشت ها / خورشت گوشت خرگوش،به شیوه اهالی کشور اسپانیا

خورشت گوشت خرگوش،به شیوه اهالی کشور اسپانیا

مواد لازم:

  • گوشت خرگوش تقریبا  ۱۸۰۰ گرم
  • ۴ حبه سیر خرد شده
  • ۲ عدد پیاز خرد شده
  • ۱ قوطی ۴۵۰ گرمی گوجه فرنگی له شده
  • ۱ عدد برگ بو
  • ۱ شاخه آویشن
  • ۱ شاخه ترخون
  • ۲ ساقه کرفس خرد شده
  • ۱ پیمانه شراب سفید
  •  نصف پیمانه آب
  • نمک
  • فلفل
  • ۱ شاخه جعفری
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون

طرز تهیه:

گوشت خرگوش را در صورت نیاز تمیز کرده آن را به تکه های کوچک تقریبا ۱۲ الی ۱۵ تکه برش بزنید.پیاز،سیر و کرفس را خرد نمایید.

روغن زیتون را به میزان مکفی داخل ماهی تابه گودی ریخته آن را روی شعله متوسط قرار داده تا گرم شود. هنگامی که به حد کافی گرم شد گوشت را داخلش قرار داده و تمامی تکه های گوشت را تا حد قهوه ای شدن تفت داده از داخل ماهی تابه خارج نموده به کناری قرار دهید.

در همان ماهی تابه سیر،پیاز و گوجه فرنگی له شده را به مدت ۵ دقیقه تفت داده به آن برگ بو،ترخون،آویشن و کرفس خرد شده را اضافه نمایید.

گوشت خرگوش را به داخل ماهی تابه برگردانید.شراب سفید را به محتویات اضافه نموده همگی مواد را هم بزنید.حرارت را زیاد کرده تا محتویات شروع به جوشیدن نموده به جوشیدن ادامه داده تا زمانی که میزان مایع ب نصف یا دو سوم برسد.سپس آب را اضافه نموده همگی مواد را با یکدیگر هم بزنید.

حرارت را کم نموده درب ماهی تابه را قرار داده اجازه دهید تا غذا به آرامی بپزد.(طی مدت یک ساعت و نیم یا دو ساعت).درحینی که گوشت در حال پخت میباشد جعفری را خرد نمایید.

نمک و فلفل را به خورشت بریزید.جعفری خرد شده را روی غذا پاشیده و خورشت را داخل کاسه ای همراه با سیب زمینی سرخ شده و نان سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپبوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

خوراک جگر با خامه ترش،مخصوص کشور استونی

مواد لازم: جگر گوساله ۲-۳ قاشق غذاخوری کره ۲۵۰ گرم خامه ترش نصف قاشق چایخوری …

دیدگاهتان را بنویسید