پنج شنبه , ۳۰ خرداد ۱۳۹۸
خانه / استارتر / انواع سوپ / خورشت دریایی،مخصوص کشور اسپانیا

خورشت دریایی،مخصوص کشور اسپانیا

مواد لازم:

  • ۴۵۰ گرم گوشت اختاپوس
  • ۴۵۰ گرم ماهی سفید سفت مثل سی بس
  • ۲۲۵ گرم میگو
  • ۲۲۵ گرم گوش ماهی
  • یک چهارم پیمانه روغن زیتون
  • ۲ عدد پیاز متوسط خرد شده
  • ۲ ساقه کرفس خرد شده
  • ۳ حبه سیر خرد شده
  • ۱ عدد فلفل سبز خرد شده
  • ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز رنگ خرد شده
  • ۱ قاشق چایخوری پاپریکای تند
  • ۱ قاشق غذاخوری پاپریکای شیرین
  • ۱ پیمانه شراب خوری شراب سفید
  • یک چهارم عصاره ماهی یا عصاره مرغ یا نهایتا همان آب معمولی
  • ۵ عدد گوجه فرنگی خرد شده
  • ۶ برگ از مریم گلی خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری رزماری خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
  • نمک
  • فلفل
  • آب لیمو

طرز تهیه:

طرز تهیه:

گوشت اختاپوس را به تکه های درشتی خرد نموده ماهی را به تکه های مکعبی ۲٫۵ الی ۵ سانتی خرد نموده میگوها را پوست گرفته و گوش ماهی ها را بشویید.به هر کدام یک از مواد گفته شده نمک زده جدا جدا از هم قرارشان دهید.روغن زیتون را داخل قابلمه بزرگی ریخته روی شعله متوسط به مدت یک الی دو دقیقه گرم نموده سپس پیاز و کرفس را به داخلش اضافه نموده هر دو را به مدت ۴-۳ دقیقه تفت داده سپس فلفل دلمه ای های قرمز و فلفل سبز و گوشت اختاپوس را به داخل قابلمه اضافه نمایید.گوشت اختاپوس،فلفل ها و پیاز را به مدت یک الی دو دقیقه تفت داده سپس سیر را اضافه نموده تمامی محتویات را بخوبی با یکدیگر میکس نموده و به مدت یک دقیقه آن را بپزید.سپس شعله را زیاد کرده شراب سفید را به مخلوط اضافه نموده ترکیبات را مجددا با یکدیگر مخلوط نمایید.هر دو نوع پاپریکا را اضافه نموده دوباره همگی مواد را با یکدیگر میکس نمایید.اجازه دهید تا مخلوط تا زمانی که نیمی از شراب بخار شود به جوشیدن ادامه دهد.مریم گلی و رز ماری را اضافه نموه سپس عصاره ماهی را به غذا اضافه نموده همگی اجزای ترکیبی را همزده اجازه دهید تاخورشت به جوش آید.حرارت را کم کرده اجازه دهید تا خورشت طی مدت ۴۰-۳۵ دقیقه بپزد.میزان نمک را چک کرده در صورت نیاز مقداری از آن را به غذا اضافه نمایید.برای اینکه بدانید غذا پخته پخت گوشت اختاپوس را چک نمایید.هنگامی که گوشت اختاپوس پخت گوجه فرنگی،میگو،ماهی و گوش ماهی را به خورشت اضافه کرده سپس نصف جعفری را اضافه نمایید.خورشت را به مدت ۵-۴ دقیقه دیگر بپزید.مابقی جعفری و ریحان را به خورشت اضافه نموده خورشت را هم زده و آن را سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

خوراک لوبیا،به شیوه اهالی کشور اسپانیا

مواد لازم: نصف یک عدد پیاز نصف یک عدد فلفل دلمه ای قرمز ۲ حبه …

دیدگاهتان را بنویسید