پنج شنبه , ۲۹ فروردین ۱۳۹۸
خانه / غذاها / انواع خورشت ها / خورشت مرغ،به شیوه اهالی کشور اسپانیا

خورشت مرغ،به شیوه اهالی کشور اسپانیا

مواد لازم:

  • ۹۰۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست(میتوانید با ران مرغ جایگزین کنید.)
  • ۵-۶قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۴-۵ حبه سیر
  • نمک
  • دو عدد فلفل قرمز کبابی شده
  • ۳۶۰-۶۰۰ میلی لیتر شراب سفید

طرز تهیه:

ابتدا سیر را پوست گرفته و اسلایس نموده به کناری بگذارید.

هر دو طرف سینه مرغ را نمک زده روغن زیتون را داخل قابلمه ای بزرگ ریخته آن را روی شعله متوسط قرار داده هنگامی که گرم شد سینه های مرغ را داخل قابلمه قرار داده و آنها را از تمامی اطراف تا حد قهوه ای شدن تفت دهید.

بعد از اینکه مرغ به حد کافی تفت داده شد،سیر را داخل قابلمه همراه با مرغ روی شعله کم تفت دهید.فلفل قرمزها را از وسط برش زده داخل قابلمه در کنار مرغ و سیر قرار دهید.

۳۶۰ میلی لیتر از شراب سفید را داخل قابلمه ریخته روی شعله متوسط تا زمانیکه مرغ کاملا مغزپخت شده و عصاره حاصل به رنگ سفید درآید غذا را بپزید.در صورتی که شراب کاملا بخار شد ۱۲۰ میلی لیتر دیگر از شراب را به غذا اضافه نموده به پخت ادامه دهید.

هنگامی که مرغ کاملا پخت آن را اسلایس کرده روی بشقاب سرو همراه با اسلایس های سیر و فلفل قرمز قرار دهید.سس شراب روی مرغ ریخته و غذا را سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

خوراک ماهی همراه با سس پیاز،مخصوص کشور اسپانیا

مواد لازم: ۹۰۰ گرم فیله ماهی سفید یا فیله سرخوی شمالی ۲ عدد پیاز سفید …

دیدگاهتان را بنویسید