پنج شنبه , ۲ خرداد ۱۳۹۸
خانه / انواع دسرها / انواع دسرهای دیگر / توکینیو دی سیلو،مخصوص کشور اسپانیا

توکینیو دی سیلو،مخصوص کشور اسپانیا

مواد لازم:

  • ۶ عدد زرده تخم مرغ
  • ۲۶۰ گرم شکر
  • ۲۹ میلی لیتر آب

به منظور تهیه کارامل:

  • ۳ قاشق غذاخوری شکر
  • ۱ قاشق غذاخوری آب

طرز تهیه:

شکر را داخل قابلمه همراه آب ریخته تا زمانیکه شربت حاصل طلایی قهوه ای متمایل به طلایی شود آن را گرم کنید.

قالب پخت را کاور کرده به کناری بگذارید.شربت حاصل را داخل ظرف سفالی ریخته آن را حرارت داده تا حدی که به حالت رشته ای در بیاید.

زرده های تخم مرغ را هم زده به آرامی شربت را به آن اضافه نموده هم بزنید.مخلوط را از صافی رده کرده داخل قالب آماده شده بریزید.

قالب حاوی مخلوط را در حالت بن ماری داخل فر در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد قرار داده دسر را  طی ۲۰ دقیقه پخت نمایید.

هنگامی که دسر جا افتاد از داخل فر خارج نموده آن را به کناری گذاشته تا خنک شده سپس از داخل قالب خارج نمایید.(قالب هایتان میتواند حتی قالبی مثل قوطی رب گوجه فرنگی نیز باشد)

منبع

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

خورشت گوشت خرگوش،به شیوه اهالی کشور اسپانیا

مواد لازم: گوشت خرگوش تقریبا  ۱۸۰۰ گرم ۴ حبه سیر خرد شده ۲ عدد پیاز …

دیدگاهتان را بنویسید