پنج شنبه , ۲ خرداد ۱۳۹۸
خانه / غذاها / کارهای خمیری / انواع کارهای خمیری / رولت آجیل،به شیوه اهالی اسلواکی

رولت آجیل،به شیوه اهالی اسلواکی

مواد لازم:

به جهت تهیه خمیر:

  • یک چهارم پیمانه شیر گرم به اضافه سه چهارم پیمانه شیر سرد
  • یک بسته خمیرمایه ۱۴ گرمی
  • نصف قاشق چایخوری شکر به اضافه نیم پیمانه
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • نصف پیمانه کره
  • سه و نیم پیمانه آرد
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری کربنات سدیم(جوش شیرین)

به جهت ماده داخلی:

  • ۴۵۰ گرم گردو
  • سفیده یک عدد تخم مرغ به اضافه یک عدد تخم مرغ کامل
  • یک عدد سیب بدون هسته پوست گرفته شده و به صورت نگینی خرد شده
  • نصف پیمانه شکر
  • یک قاشق غذاخوری دارچین
  • یک پینچ جوز هندی
  • ۴ قاشق غذاخوری کره آب شده

طرز تهیه:

به جهت تهیه خمیر:

یک چهارم پیمانه شیرگرم را به خمیرمایه همراه با یک پینچ شکر اضافه کرده به کناری قرار داده تا حجیم شود.داخل کاسه ای دیگر تخم مرغ ها را هم زده به آن نیم پیمانه شکر اضافه نمایید.کره را اضافه کرده همگی راخوب با یکدیگر توسط همزن به هم بزنید.آرد،نمک و کربنات سدیم را الک نموده کم کم و به تدریج به تخم مرغها اضافه نموده سه چهارم پیمانه شیر سرد نیز به محتویات اضافه کرده همگی را با یکدیگر میکس نموده سپس مخلوط خمیرمایه را به مخلوط قبلی اضافه نموده تا خمیر شکل گیرد.

اگر خمیر مرطوب است به آن آرد اضافه نموده خمیر را روی سطح تمیز آردپاشی شده قرار داده آن را به مدت ۱۰-۵ دقیقه ورز داده هوای  محبوس داخل خمیر را خارج نمایید.آن را به شکل توپی در آورده داخل کاسه ای چرب شده قرارش دهید.آن را داخل کاسه ای اندکی غلت دهید تا تمامی اطرافش چرب شود.روی کاسه را سلفون کشیده اجازه دهید تا خمیر در محیطی گرم استراحت کرده تا حدی که سایزش دوبرابر شود.روی خمیر یک ضربه زده تا هوای داخل آن خارج شود فر را ر دمای ۱۶۲ درجه سانتیگراد تنظیم نموده روشن کرده تا گرم شود.

به جهت تهیه ماده داخلی:

آجیل ها را دخل غذاساز ریخته تا خرد شده با سفیده تخم مرغ مخلوطشان نموده سیب،شکر،دارچین و جوزهندی را به مخلوط اضافه نمایید.خمیر را با وردنه در حدی که ضخامتش ۶ میلی شود باز نموده کره ی آب شده روی خمیر بمالید.

مخلوط آجیل را روی خمیر کره مالی شده قرار دهید.به آهستگی خمیر را به شکل کروسانت(ماه مانند۹ رول نمودههر دو انتهای رولت را به کمک انگشتان خود باریک نمایید.).یک عدد تخم مرغ را هم زده به کمک قلم مو از این تخم مرغ هم زده شده روی خمیر مالیده رولت را به مدت ۳۵-۲۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده بپزید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

اشترودل سیب،مخصوص کشور آلمان

مواد لازم: ۳ قاشق غذاخوری کره ۱ پیمانه پودر نان سوخاری یک سوم پیمانه بادام …

دیدگاهتان را بنویسید