چهارشنبه , ۲۶ تیر ۱۳۹۸
خانه / غذاها / کارهای خمیری / انواع کارهای خمیری / پوتیکا،مخصوص کشور اسلوونی

پوتیکا،مخصوص کشور اسلوونی

مواد لازم:

  • ۳ پیمانه آرد همه منظوره
  • ۲ قاشق چایخوری خمیرمایه فوری
  • سه چهارم پیمانه شیر
  • نصف یک عدد کره(یک چهارم پیمانه)
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • زرده دو عدد تخم مرغ

مواد داخلی پوتیکا:

  • ۳ پیمانه گردو
  • ۱ پیمانه کشمش
  • ۳ قاشق غذاخوری عسل
  • سفیده دو عدد تخم مرغ درشت(هم زده)
  • ۳ قاشق غذاخوری شیر
  • نصف کره ی آب شده(یک چهارم پیمانه)

به عنوان رویه پوتیکا:

  • ۱ قاشق غذاخوری کره آب شده

طرز تهیه:

داخل کاسه ی  همزن برقی آرد و خمیرمایه را با یکدیگر مخلوط نمایید.داخل قابلمه ای کوچک شیر،کره،شکر و نمک را اضافه نموده با یکدیگر هم زده روی اجاق قرار داده تا جد ۴۳ درجه سانتیگراد گرم نمایید.کره بایستی تقریبا آب شود.در صورتی که مخلوط خیلی گرم شود آن را از روی اجاق برداشته اجازه دهید تا خنک شده و به همان حد ۴۳ درجه سانتیگراد برسد.

زرده دو عدد تخم مرغ و مخلوط شیر را روی آرد ریخته تمامی محتویات داخل کاسه همزن را طی سرعت پایین به مدت ۱ دقیقه هم بزنید.به مدت ۵ دقیقه دیگر به همزدن مخلوط ادامه دهید.خمیر تولید شده بایستی از لبه های کاسه جدا شده به طوری که لبه ها تمیر گردد.

خمیر را از داخل کاسه همزن خارج نموده به شکل توپی در آورید.کاسه را کمی چرب نموده خمیر را به داخل کاسه برگردانده روی قسمت باز کاسه بشقاب قرار داده و به خمیر اجازه دهید تا طی یک ساعت و نیم سایزش دوبرابر شود.

هنگامی که خمیر در حال حجیم شدن میباشد ماده داخلی را درست کنید به این صورت که:

گردو و کشمش را داخل غذاساز ریخته تا خرد شوند.مخلوط این دو را به داخل کاسه ای بزرگ منتقل نموده عسل،سفیده ی تخم مرغ،شیر و کره آب شده را به مخلوط یاد شده اضافه نموده همگی را به خوبی با یکدیگر مخلوط نمایید.

خمیر را به سطح آرد پاشی شده منتقل نموده خمیر را با وردنه به صورت مستطیلی به ۴۶×۵۰ باز نمایید.

ماده داخلی را در سرتاسر خمیر پخش نموده  به این صورت که  از لبه ها به اندازه ۲٫۵ سانت فاصله داشته باشند.

شروع به رول کردن خمیر از سمت بعد ۴۵ سانتی کرده یعنی از سمت عرض مستطیل شروع به رول کردن آن بنمایید.

لبه ها را با نوک چاقوی تیزی برش بزنید.

رولت را از قسمت درز آن داخل قالبی که وسطش سوراخ میباشد و بخش داخلی آن چرب شده قرار داده هر دو انتهای رولت را به یکدیگر وصل نمایید.

روی اقالب حاوی رولت سلفون کشیده اجازه دهید تا طی یک ساعت در مکانی گرم دوباره حجیم تر شود.

رولت پوتیکا را داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد قرار داده تا طی ۵۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی متمایل به قهوه ای رنگ شود بپزد.

رولت پخته شده را از داخل فر خارج نموده اجازه دهید تا داخل قالب طی مدت ۱۰ دقیقه خنک شود.سپس آن را روی قفسه فلزی برگردانده روی آن کره آب شده مالیده اجازه دهید تا کاملا خنک شود.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

رولت آجیل،به شیوه اهالی اسلواکی

مواد لازم: به جهت تهیه خمیر: یک چهارم پیمانه شیر گرم به اضافه سه چهارم …

دیدگاهتان را بنویسید