سه شنبه , ۴ تیر ۱۳۹۸
خانه / غذاها / کارهای خمیری / رولت استرومبلی،مخصوص کشور ایتالیا

رولت استرومبلی،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم:

  • ۳۴۰ گرم خمیر پیتزا
  • ۱۴۲ گرم  پنیر موزارلای اسلایس شده
  • ۱۴۲ گرم پنیر پروولن اسلایس شده
  • ۱۵ اسلایس سوسیس سالامی
  • ۱۲ اسلایس ژامبون گوشت
  • ۱۵ اسلایس  سوسیس پپرونی
  • ۱ پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
  • ۱ عدد تخم مرغ هم زده شده

به جهت تهیه مواد رویی:

  • پودر فلفل سیاه
  • ۱ قاشق چایخوری پونه کوهی

طرز تهیه:

فر را از قبل در دمای ۱۷۷ درجه سانتیگراد تنظیم نموده روشن کرده تا گرم شود.

یک ورق از کاغذ روغنی را اندکی آردپاشی کرده سپس خمیر را به صورت مستطیلی به ابعاد ۳۰×۳۵ با وردنه  روی کاغذ روغنی باز کنید.

از لبه های مستطیل به میزان ۴ ساعت خالی گذاشته شروع به قرار دادن لایه گوشت و پنیر نموده تا زمانیکه که به اتمام برسند.

به لبه های خمیر از تخم مرغ هم زده شده مالیده سپس شروع به رول کردن هر چه سفت تر استرومبولی از قسمت طول بلندتر نموده  قسمتهای انتهایی را به تو گذاشته و رولت  از بخش درز آن روی کاغذ روغنی قرار بگیرد.

با دقت استرومبلی را  همراه با کاغذ روغنی داخل سینی فر قرار دهید.

روی استرومبلی و کناره های آن مابقی تخم مرغ هم زده شده را مالیده سپس فلفل و پونه کوهی را روی استرومبلی بپاشید.

استرومبلی را به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه تا زمانی که رنگ آن به قهوه ای متمایل بشود بپزید.

استرومبلی را از داخل فر خارج نموده اجازه دهید تا به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه استراحت نموده سپس اسلایش کرده از خوردنش لذت ببرید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

ازتهاتسی -توغتئه- لازاخا،مخصوص کشور اتریش

مواد لازم: ۸ عدد سفید تخم مرغ ۲۰۰ گرم شکر قنادی یک عدد لیمو(پوست) ۱ …

دیدگاهتان را بنویسید