سه شنبه , ۴ تیر ۱۳۹۸
خانه / غذاها / انواع ماکارونی / پاستای مرغ با سس پستوی لیمویی،مخصوص کشور ایتالیا

پاستای مرغ با سس پستوی لیمویی،مخصوص کشور ایتالیا

موادلازم:

  • ۴۵۰ گرم پاستا
  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۳ حبه سیر به صورت نگینی خرد شده
  • ۵ تکه سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست به صورت مکعبی خرد شده
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سفید
  • ۱ پیمانه خامه
  • ۱ بسته ۲۵۶ گرمی سس پستوی ریحان،سه قاشق غذاخوری از آن را کنار بگذارید.
  • یک چهارم پیمانه آب لیموی تازه که یک قاشق غذاخوری از آن را به کناری گذاشته اید.
  • ۱ قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو
  • ۲ پیمانه نخود فرنگی
  • یک سوم پیمانه پنیر پارمزان رنده شده

طرز تهیه:

یک قابلمه بزرگ حاوی آب و نمک و روغن را روی شعله قرار داده اجازه دهیدتا آب به جوش آید.پاستا را به داخل آن ریخته آن را طبق دستورالعمل گفته شده ی روی بسته بپزید.هنگامی که پاستا بخوبی پخت آن را آب کشی نموده و گرم نگه دارید.

در این حین مرغ را بپزید.به این صورت که داخل قابلمه ای بزرگ کره،روغن و سیر را روی شعله ملام تفت داده هنگامی که سیر شروع به جلز و ولز نمودن کرد مرغ خرد شده را به آن اضافه کرده نمک و فلفل بپاشید.

روی شعله ملایم مواد را هم بزنید تا زمانی که مرغ تقریبا مغزپخت شود که حدود ۶-۴ دقیقه زمان میبرد.خامه را به محتویات اضافه نموده اجازه دهید کل ترکیب به جوش که آمد حرارت را کم کنید.

به محلوط مرغ کل سس پستو به غیر از آن سه قاشق غذاخوری نگه داشته شده را ریخته سپس سه قاشق غذاخوری آب لیمو،پوست رنده شده لیمو،نخود فرنگی و پنیر پارمزان رنده شده را اضافه نمایید.کل مواد را با یکدیگر هم زده تا زمانیکه مرغ کاملا مغز پخت شده و مخلوط گرم شود.

پاستای گرم را داخل کاسه سرو ریخته روی آن مخلوط مرغ را قرار داده داخل کاسه ای کوچک مابقی سه قاشق غذاخوری سس پستو را به همراه یک قاشق غذاخوری باقیمانده آب لیمو مخلوط نموده روی پاستا و مرغ پاشیده و غذا را فورا سرو نمایید.

منبع

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

ساردین سرخ شده با سس جعفری

مواد لازم : جهت تهیه سس: زرده یک عدد تخم مرغ ۱ قاشق چایخوری کبر …

دیدگاهتان را بنویسید